Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Aleksanteri Haukka Redseihin - Surakka jatkaa

Aleksanteri Haukka Redseihin - Surakka jatkaa

IPV on solminut 1+1 vuotisen sopimuksen Aleksanteri Haukan kanssa sekä kaksivuotisen jatkosopimuksen Rasmus Surakan kanssa.

20-vuotias Aleksanteri Haukka on Hyvinkään Tahkon kasvatti ja edustanut koko uransa kasvattajaseuraansa pelaten muutaman lainaottelun Ykköspesiksessä Pöytyän Urheilijoissa ja Jokioisten Koetuksessa. Superpesistä Haukka on pelannut kausilla 2018 ja 2019. Kausi 2020 meni kokonaan ohi loukkaantumisen takia. Pelipaikoiltaan Haukka on koppari ja vaihtaja. 

-Kovasti odotan pääsyä pelaamaan Imatralla, varsinkin kun viime kausi meni loukkaantumisen takia kokonaan katsomossa. Maiseman vaihto tekee varmasti hyvää niin pesäpallossa, kuin sen ulkopuolellakin. Tavoitteena olisi parantaa peliä siihen tasoon, että voisi vakiinnuttaa pelipaikan Superpesiksessä. 

19-vuotias Rasmus Surakka pääsi viime kauden puolivälissä murtautumaan Superpesisjoukkueeseen. Nuori ja lupaava lukkari esitti huikeita suorituksia lautasen äärellä ja sotki vastustajan peliä. 

-Totta kai hyvät fiilikset on sopimuksesta. Koti ja perhe on kuitenkin lähellä ja tuttu ympäristö, niin on helppo jatkaa matkaa täällä. Ensi vuonna selvä ykköstavoite on terveyden ohella tietenkin päästä pelaamaan mahdollisimman paljon ja jatkaa tavallaan siitä mihin viime kesänä jäi. Pelaamisen kautta sitä itsekin kehittyy sitten enemmän. Pelimäärät tulee itsellä laskemaan, kun junnupelit on ohi. Joka on kuitenkin hyvä juttu, kun pystyy antamaa kaiken keskittymisen sille yhdelle joukkueelle. Pienemmät pelimäärät antaa sitten itselle myös mahdollisuuden treenata paremmin pelien välissä ja hioa peliä parempaan kuntoon. 

-Viime kausi oli henkilökohtaisesti tietenkin hieno, että pääsin näyttämään sitä omaa osaamista ja testaamaan, että mihin ne taidot riittää Superpesiksessä. Tärkein asia, mitä viime kaudelta jäi itselle käteen oli se miten henkisesti valmis oli hoitamaan sen lukkarin paikan. Onnistumisten kautta itseluottamus nousi ja sen avulla pelissä uskalsi tehdä mitä vain tuli mieleen. Kauden jälkeen päällimmäisenä oli pettynyt fiilis, koska ei päästy playoffeihin. Mutta ollaan ensi kaudella parempia ja ei jätetä selittelyille varaa!

Lähde: ipv.fi


Takaisin edelliselle sivulle