Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mestari-HJK:n maalitykki Veikkausliigan kuukauden pelaajaksi

Mestari-HJK:n maalitykki Veikkausliigan kuukauden pelaajaksi

Veikkausliigan pelaajat ovat valinneet HJK:n Roope Riskin kuukauden pelaajaksi lokakuussa. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Interin Jose Riveiro.  

Veikkausliigan lokakuun pelaajaksi on valittu HJK:n hyökkääjä Roope Riski. Kuukauden joukkueen valinnoissa kaikkiaan huomioitiin myös marraskuun puolella pelatut kauden päätösottelut. 

Maalikuninkuuden kaudella 2020 voittanut Riski viimeisteli loka-marraskuun neljässä ottelussa yhtä monta maalia ja oli vahvassa roolissa HJK:n sinetöidessä mestaruutensa. Kaikkiaan Riskin maalisaldo kaudella nousi 16 osumaan. 

Lokakuun valmentajaksi on valittu FC Interin Jose Riveiro, joka luotsasi joukkonsa lokakuun puolella kolmeen puhtaaseen voittoon ja päätöskierroksen vierastasapeli HJK:ta vastaan riitti nostamaan turkulaiset lopulta hopeamitaleille.  

Kuukauden joukkueeseen nimettiin viisi pelaajaa Interistä ja kolme HJK:sta. Ilves sai joukkueeseen kaksi pelaajaa ja FC Honka yhden. 

Kuukauden pelaajan valinnasta ovat päättäneet Veikkausliigan pelaajat itse. Veikkausliiga on kuullut pelaajien kannan yhteistyössä Jalkapallon Pelaajayhdistyksen kanssa. Veikkausliiga on valinnut kuukauden valmentajan ja kuukauden joukkueen.  

Veikkausliigan lokakuun joukkue (4-3-3):  
Henrik Moisander (Inter) 
Nikolai Alho (HJK) – Rick Ketting (Inter) – Arttu Hoskonen (Inter) – Konsta Rasimus (Honka) 
Jair (Ilves) – Rasmus Schüller (HJK) – Connor Ruane (Inter) 
Filip Valencic (Inter) – Roope Riski (HJK) – Lauri Ala-Myllymäki (Ilves)  

Kuukauden pelaaja: Roope Riski (HJK)   
Kuukauden valmentaja: Jose Riveiro (Inter) 

Veikkausliigan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle