Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Anni Kärävä Big Airin karsintakilpailussa 13:s Itävallassa

Anni Kärävä Big Airin karsintakilpailussa 13:s Itävallassa

Anni Kärävä osallistui uransa toiseen Big Airin maailmancupin osakilpailuun Itävallan Kreischbergissä. Kärävä jatkoi slopestylekilpailun jäljiltä vakuuttavia otteitaan ja sijoittui tänään 13:nneksi karsintakilpailussa. 

- Kolmella runilla tavoitteena oli tehdä korkkiysi ja feikkiseiska. Vikalle runille Anni paransi vielä tekemällä feikkiseiskan sijaan feikkiysin eli takaperin ysin. Nyt on Annilla kaksi uutta temppua kilpailutilanteissa tehtynä, ja olemme erittäin tyytyväisiä. Ollaan menossa kohti oikeaa suuntaan, summaa päävalmentaja Jussi Mononen Itävallasta. 

- Olen tosi tyytyväinen, että sain kaksi uutta hyppyä onnistumaan kisatilanteessa, tämä on tosi iso juttu minulle. Aina on parannettavaa, mutta nyt kun nämäkin onnistui, niin tästä voi lähteä kehittämään jotakin uutta vielä lisää, kommentoi Kärävä. 

Kilpailun kuusi parasta naista jatkaa huomenna kilpailatavaan iltafinaaliin:  

Silvia Bertagna,  154.20 (ITA), Kelly Sildrau, 159.00 (EST), Johanne Killi, 164.40 (NOR), Mathilde Gremaud, 164.80 (SUI), Giulia Tanno, 168.60 (SUI), Tess Ledeux, 182.80  (FRA). Kärävälle 129.60 pistettä. 

Huomenna miesten karsintakilpailussa mukana suomalaisittain Kuura Koivisto ja Simo Peltola. Myös miesten finaali käydään iltakilpailuna huomenna, perjantaina 08.01.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle