Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Vaikutuksen tehneet testimiehet sopimuksiin KPV:n kanssa

Vaikutuksen tehneet testimiehet sopimuksiin KPV:n kanssa

KPV on solminut jälleen kaksi sopimusta. Ruotsalainen Alexandar Mutic ja portugalilainen Leon Augusto saapuvat vahvistamaan vihreää edustusjoukkuetta. 

Alexandar Mutic on 22-vuotias hyökkääjä, joka osoitti vakuuttavia otteita saapuessaan testille KPV:n riveihin. Mies iskikin päättyneen viikonlopun harjoitusottelussa KPV Akatemiaa vastaan maaleja heti hatullisen.

– Olen 190 senttimetriä pitkä hyökkääjä. Olen mukautuva pelaaja. Urani aikana olen hioutunut hyväksi liikkujaksi boksissa, ja maalini yleensä syntyvätkin yhden kosketuksen viimeistelyn kautta.

Aiemmin Mutic on pelannut mm. DIF:n ja AIK:n alla. DIF:ssä eli Djurgården FC:ssä Mutic pelasi 100 ottelua, iskien sisään käsittämättömät 99 maalia voittaen samalla joukkueensa kanssa U21 Ruotsin mestaruuden 2017. Mies on ollut erittäin innoissaan saapumisestaan Kokkolaan.

– Odotukseni eivät olleet lähelläkään näitä standardeja, joita KPV on näyttänyt. Tekeminen on ollut niin ammattimaista, kun olen seurannut sitä saapumiseni jälkeen. KPV antaa hyvät mahdollisuudet ja kaiken joita pelaaja voi tarvita nurmella ja sen ulkopuolella. Olen tästä kiitollinen ja aion antaa takaisin auttamalla joukkuetta kovan työn kera.

– Hyvät KPV Kannattajat. Toivon, että jaamme yhdessä mahtavia muistoja ja huikeita saavutuksia. Siihen asti pysykää terveinä ja noudattakaa hallituksen ohjeistuksia, jotta olemme kaikki yhdessä, vahvoina, täyttämässä Keskuskentän.
 
Toinen testimiehenä niin ikään Kokkolassa vieraillut hankinta on portugalilainen 21-vuotias Leon Augusto. Suomi on hänelle entuudestaan tuttu paikka, sillä saapuu hän KPV:n vahvuuteen Kakkosta pelaavan PEPO:n organisaatiosta. Huhu kertoo, että kokkolalaisten vanha tuttu, ja Auguston viime kauden joukkuetoveri Milos Josimov olisi suositellut hänelle KPV:tä. 

– Olen luova keskikenttäpelaaja, joka osaa ottaa vastuuta otteluissa ja auttamaan joukkuetta maaleilla, ja niihin johtaneilla syötöillä. Luen hyvin peliä ja olen hyvin keskittynyt siihen, että pystyn aina mielessäni keskittymään voittoon ja yhteiseen tekemiseen.

Kymmenvuotiaasta kaksikymppiseksi Augusto pelasi Saksassa FC Kölnissä. 

– Se oli mahtavaa aikaa kehittyä pelaajana. Minulla on myös hyvät kontaktit FC Kölnin Bundesliigajoukkueeseen, ja ystäviä siellä siellä. Päätin kuitenkin ottaa suunnan toisaalle, toiseen maahan ja uusiin tavoitteisiin. Saavuin Suomeen ja PEPO Lappeenrannan riveihin. Sekin oli hieno kokemus ja voitimme yhdessä paljon pelejä sekä annoimme hienoja esityksiä. Nyt on aika ottaa uusi askel ja antaa parastani Kokkolassa!

– Arvoisat kannattajat! Olen erittäin otettu ja ylpeä, että saan olla kanssanne tulevalla kaudella täällä Kokkolassa. En malta odottaa, että pääsemme yhdessä otteluihin. Pidetään hauskaa ja menestytään. Luotan teihin, että olette katsomossa tukenamme!

Lähde: kpvedustus.fi


Takaisin edelliselle sivulle