Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Latvialainen keskuspuolustaja FF Jaroon

Latvialainen keskuspuolustaja FF Jaroon

FF Jaro ja vuonna 1997 syntynyt keskuspuolustaja Krists Kristers Gulbis ovat solmineet sopimuksen, joka kattaa kauden 2021 ja sisältää myös option kaudesta 2022. 186-senttinen Gulbis on edustanut kolmella edellisellä kaudella FK Mettaa ja on pelannut 56 ottelua Latvian korkeimmalla sarjatasolla. Gulbis on myös edustanut Latviaa kaikissa nuorisomaajoukkueissa.

Gulbis on erittäin tyytyväinen sopimuksesta ja hän haluaa auttaa joukkuetta mahdollisimman paljon.

- Olen kuullut, että Jaro on joukkue, jolla on perinteitä ja mukavat fanit. Olen katsonut joitain otteluita ja olen myös katsonut millaisia pelaajia joukkueessa on. Olen huomannut, että joukkueessa on paljon lahjakkaita pelaajia, jotka haluavat näyttää, mihin he pystyvät. Tämä on minulle ensimmäinen kerta Latvian ulkopuolella, joten saan nyt mahdollisuuden näyttää, mihin pystyn, Gulbis kertoo.

Gulbisia kuvaillaan taitavaksi pallon kanssa, nopeaksi ja hyväksi pääpelaajaksi. Hän itse korostaa, että hän noudattaa valmentajan ohjeita ja haluaa aina tehdä parhaansa.

- Parhaat ominaisuuteni ovat puolustustyöskentelyssä ja taklauskyvyssäni, mutta haluan auttaa joukkuetta niin paljon kuin pystyn tavalla, joka auttaa joukkuetta eniten, hän pohtii.

Gulbis saapuu Pietarsaareen niin nopeasti kuin se koronarajoitusten puitteissa onnistuu ja hän odottaa innolla pääsyä Pietarsaareen.

- Olen opiskellut ruotsia vapaa-ajalla ja tulee olemaan hauskaa parantaa osaamistaan myös ruotsin kielellä, Gulbils päättää.

Lähde: ffjaro.fi


Takaisin edelliselle sivulle