Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jaakko Hännisen kauden avaus siirtyy kolmella viikolla

Jaakko Hännisen kauden avaus siirtyy kolmella viikolla

Espanjan hankala koronatilanne vaikuttaa myös Jaakko Hännisen ja hänen joukkueensa AG2R Citroen Teamin ohjelmaan. Alkuperäisen kalenterin mukaan tämän viikon keskiviikkona alkava Volta a la Comunitat Valenciana siirtyy toukokuulle.

Seitsemän etapin Valencian ympäriajo ei ole ainoa Espanjan ammattilaiskilpailu, joka peruuntuu. Myös kahden päivän Vuelta a la Region de Murcia (12.-13. helmikuuta) jää ajamatta alkuperäisen aikataulun mukaan. Se oli niin ikään Jaakko Hännisen kilpailuohjelmassa. Sen sijaan ainoana helmikuun ammattilaiskilpailuna Espanjassa Clasica de Almeria 14. helmikuuta ajetaan. Almerian yhden päivän kilpailu oli Jaakko Hännisen suunnitelmissa, mutta se jää häneltä ajamatta. Joukkue koostuu klassikkoajajista, joille yhden päivän kilpailu tulee tarpeeseen. 

Jaakko Hänninen avaa uuden kilpailukautensa Arabiemiraatteissa ajettavalla UAE Tourilla. Seitsemän etapin kilpailu ajetaan 21.-27. helmikuuta. Vuosi sitten Jaakko Hänninen sijoittui kokonaiskilpailussa 25:nneksi ja nuorten kilpailussa kuudenneksi. Tämä kilpailu muistetaan ensimmäisestä ammattilaiskilpailusta, johon korona vaikutti. Kaksi viimeistä etappia jäi koronatartuntojen vuoksi ajamatta.

- Nyt jatkan harjoittelua normaaliin tapaan Nizzassa. Säät ovat suosineet, vaikka eletään talvikuukausia. Emiraattien kilpailu tulee ihan hyvään paikkaan kauden tärkeimpiä kilpailuja ajatellen. Tärkeää tässä tilanteessa on, että matkustaminen ja kilpaileminen on niin turvallista kuin vain olla, sanoi Jaakko Hänninen.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle