Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomi taisteli alle 20-vuotiaiden miesten viestihopeaa

Suomi taisteli alle 20-vuotiaiden miesten viestihopeaa

Suomen U20-joukkue otti nuorten MM-hiihdoissa Vuokatissa kisojen kolmannen mitalinsa, kun miesten viestissä tuli hopeaa. Joukkueessa hiihtivät Niilo Moilanen, Niko Anttola, Eemil Helander ja Alexander Ståhlberg. Mestaruuden vei Norja. Naisten viestissä Suomi oli viides, voiton vei Ruotsi.

– Oma osuus onnistui hyvin. Aika levoton aloitusosuus oli, mutta onneksi ehjänä selvisin ja pääsin hyvällä paikalla vaihtoon, Moilanen sanoi.

– Niilo toi hyvällä paikalla vaihtoon, siitä oli mukava lähteä jatkamaan viestiä, Anttola sanoi.

– Aika kovaa mentiin heti ekalla kierroksella, mutta yritin vaan roikkua. Tosi hieno juttu, että riitti mitalille, Helander sanoi.

– Hyvä päivä, hyvä kulku, huomenna jatketaan, Ståhlberg sanoi.

Suomen naisten joukkue hiihti järjestyksessä Vilma Ryytty, Siiri Kaijansinkko, Ida Haapala ja Hilla Niemelä.

– Oma hiihto oli tänään vähän tönkkö. Yritin hiihtää porukan mukana, Ryytty sanoi.

– Piti lähteä vähän riskillä liikkeelle, että sai sen pienen eron siitä kiinni. Lopussa Ruotsin tyttö lähti aika kovaa vetämään ja siinä tuli vähän eroa, mutta ihan hyvä hiihto, Kaijansinkko sanoi.

– En ihan ollut eilisestä niin hyvin palautunut, mutta yritin vaan taistella loppuun asti, Haapala sanoi.

– Ihan kohtalaisen hyvin meni, Niemelä sanoi.

Lauantaina hiihdettiin myös alle 23-vuotiaiden sekaviesti, jossa Suomi oli seitsemäs. Joukkueessa hiihtivät Jasmin Kähärä, Petteri Koivisto, Remi Lindholm ja Emmi Lämsä. Sekaviestin voitti Norja.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle