Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ensimmäinen Suomalaisvaraus baseballin huippusarjaan - Konsta Kurikka Abu Dhabi Falconsiin

Ensimmäinen Suomalaisvaraus baseballin huippusarjaan - Konsta Kurikka Abu Dhabi Falconsiin

Suuren rahan ja lukuisten baseballin suurpelaajien (mm Barry Larkin, Mariano Rivera, Felix Hernandez, Adrian Beltre ja Nick Swisher)  tuen turvin toimintaansa aloittava baseballin uusi ammattilaisliiga BASEBALL UNITED on tänään julkistanut kaikkien aikojen ensimmäisen varaustilaisuutensa tulokset.

Valtaosa varatuista pelaajista omaa todella vankan taustan maailman kovimmasta baseball sarjasta, USA:n Major League Baseballista (MLB), eli uusi tulokas on lähdössä leikkiin todella

”kovat piipussa”. Kovasta tasosta kertoo mm se, että ensimmäisellä kierroksella varatut pelaajat omaavat yhteensä 63 kauden verran kokemusta MLB:stä.

Baseball United keskittyy Lähi-Idän ja Aasian alueelle eli on viemässä baseballin ammattilaissarjaa kriketin hallitsemille alueille suuren potentiaalin ja synergioiden takia. Sarjan 4 ensimmäistä julkistettua joukkuetta ovat Intian Mumbai Cobras, Pakistanin Karachi Monarchs sekä Arabiemiraateista (UAE) tulevat Dubai Wolves ja Abu Dhabi Falcons.

Neljännen kierroksen ensimmäisenä varannut Abu Dhabi Falcons osoitti todella suurta luottamusta Konsta Kurikan tulevaisuuden suhteen baseball ammattilaisena ja varasi vasta pari kautta baseballia pelanneen ex Superpesispelaajan riveihinsä numerolla 25. Abu Dhabin manageri, entinen MLB syöttäjä ja World Series mestari Dennis Cook on seurannut Kurikan otteita tiiviisti viimeisen kahden kauden ajan ja saanut muun valintatiimin myös vakuuttuneeksi Kurikan potentiaalista syöttäjänä.

Koko tilaisuuden ykkösvaraus oli Chicago White Soxin vuoden 2019 MLB varaus Karan Patel, joka on pelannut syöttäjänä MiLB:ssä eli farmisarjoissa. Patel on ensimmäinen varattu Intialaissyntyperäinen pelaaja ja tätä kautta tärkeä osa nyt rakennettavaa Mumbai Cobrasin organisaatiota.

Eurooppa oli hyvin edustettuna varaustilaisuudessa, kun ensimmäisellä kierroksella varattiin Hollantilainen Didi Gregorius numerolla 3 ja Italialainen Alex Liddi numerolla 5. Kolmas Eurooppalainen olikin sitten neljännellä kierroksella Kurikka numerolla 25 ja samalla kierroksella varattiin vielä MLB kokemusta omaava Liettuan Dovydas Neverauskas numerolla 30.

Baseball United esittäytyy ensimmäisen kerran yleisölle Dubaissa pelattavassa kaksiosaisessa All Star ottelussa marraskuun 24 & 25 päivä. Ensimmäinen täysi sarjakausi pelataan 2024-25.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle