Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Narukerä naputteli tusinan

 
Narukerä naputteli tusinan


Narukerä avasi pistetilinsä bandyliigassa Tornion Palloveikkojen kustannuksella, voittaen lopulta murskaavasti torniolaiset 12-0 -lukemin. Junioripitoinen vierasjoukkue jaksoi rimpuilla ensimmäisen jakson, Narukerä otti kuitenkin tärkeät pisteet selvin numeroin.

Keli oli parantunut selvästi lauantaisesta sarja-avauksesta ja nyt päästiin jo yrittämään pelaamista eilisen "vesipallon" sijaan. Vierasjoukkue osoittautui ennakkoarvioiden mukaisesti nuoreksi ryhmäksi, mutta lähti rohkeasti karvaamaan ja viemään Narukerän pelinrakentelutilaa pois. Alussa homma toimikin, vaikka Narukerän Petri Perkaus pääsikin tekemään avausmaalin jo ottelun kolmannella peliminuutilla. Pelin vanhetessa ote siirtyi kuitenkin selvemmin kotijoukkueelle, vastustaja joutui rikkomaan ja maalejakin alkoi syntyä.

Toisella jaksolla ote oli yhä enemmän Narukerällä, joskin muutama tilanne syntyi myös vastustajalle ja kotijoukkueen Jussi Aaltonen pääsi torjunta töihin. Numerot olisivat voineet olla vielä suuremmat, mutta Narukerän viimeistelyssä näkyi vielä alkukauden pelaamattomuus.

Narukerän seuraava ottelu onkin sitten todellinen koitos. Joukkue matkustaa lauantaina 22.11. Ouluun OLS:n vieraaksi.

Porin Narukerän tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle