Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lainesalo vaihtaa Wiesbadeniin

 
Lainesalo vaihtaa Wiesbadeniin

Suomen naisten lentopallomaajoukkueen passari Noora Lainesalo (o.s. Linnarinne) vaihtaa seuraa Saksan Bundesliigassa. Kaksi kautta TSV Bayer 04 Leverkusenia edustanut Lainesalo taistelee jatkossa 1.VC Wiesbadenin puolesta.

Lainesalo teki keväällä jo jatkosopimuksen leverkusenilaisten kanssa, mutta lääketehtaan joukkue joutui luopumaan pääsarjapaikastaan talousvaikeuksien vuoksi.

- Olihan se sokki. Kuulin asiasta ensimmäisen kerran jo juhannusviikolla, kesällä avioitunut Lainesalo kertoo.

Uusi osoite selvisi kuitenkin melko nopeasti.

- Wiesbaden otti yhteyttä oikeastaan heti, kun he kuulivat minun olevan ilman sopimusta. Sain tarjouksen myös parista muusta saksalaisseurasta ja muista maistakin, mutta Wiesbadenin paketti tuntui alusta asti todella hyvältä. Seurasta huokuu ammattimaisuus, ja siirto on minulle askel eteenpäin urallani, Lainesalo kehuu uutta työnantajaansa.

Wiesbaden sijoittui viime kaudella Bundesliigassa viidenneksi ja taistelee
ensi kaudella mitaleista.

- Seuraan on hankittu muun muassa Saksan maajoukkueliberoihin kuuluva Linda Dörendahl, Lainesalo kertoo.

Suomen Lentopalloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle