Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Maailmanmestari Tero Pitkämäki heittää Lapinlahdella

 
Maailmanmestari Tero Pitkämäki heittää Lapinlahdella


Keihäänheittäjä Tero Pitkämäki osallistuu yleisurheilun Eliittikisasarjaan kuuluvaan Savo Gamesiin. PItkämäki kilpailee Suomessa yli kuukauden tauon jälkeen, ja kisapaikaksi on varmistunut Lapinlahti.

- Lapinlahden Savo Games ajoittuu sopivasti Teron kisakalenteriin Pariisin Kultaisen liigan jälkeen. Voi olla, että Savo Games ja Kalevan Kisat ovatkin Tero kaksi viimeistä kilpailua ennen Berliinin MM-kilpailua, Pitkämäen manageri Tero Heiska kommentoi.

Pitkämäellä on mukavat muistot Lapinlahden Mondo Areenalta, ja se oli yksi syy, miksi Pitkämäki heittää Lapinlahdella ainoan kotimaisen Eliittikisasarjan osakilpailunsa. Kaksi vuotta sitten Osakan MM-kilpailuihin valmistautuessaan Pitkämäki heitti Lapinlahden Haminamäen urheilupuistossa 91,23, joten Lapinlahti on ollut MM-kisojen alla Pitkämäelle hyvä paikka. Osakassahan Pitkämäki voitti MM-kultaa.

- Totta kai Teron tavoitteena on jälleen heittää kauden tähän asti paras tulos Lapinlahdella, missä on hyvä heittopaikka, Heiska kertoo.

MIESTEN KEIHÄS KILPAILLAAN LAPINLAHDELLA LAUANTAINA 25.7.2009 klo 17.00 ALKAEN. 

Suomen Urheiluliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle