Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Beach volleyn kirkkaimmat maailmantähdet tuikkivat elokuussa Ahvenanmaalla

 
Beach volleyn kirkkaimmat maailmantähdet tuikkivat elokuussa Ahvenanmaalla


Beach volleyn maailmantähdet esiintyvät 17.-23, elokuuta Ahvenanmaalla. Tällöin Maarianhaminassa pelataan järjestyksessään toinen maailmankiertueen osakilpailu.

Mukaan turnaukseen on tulossa lähes kaikki maailman parhaat pelaajat molemmissa sarjoissa.

- Maarianhaminan turnaus on erittäin spesiaali sekoitus upeaa luontoa, beach volleyta ja upeaa tunnelmaa. Odotan todella paljon pääsemistä pelaamaan siellä, tämän kesän saksalainen maailmanmestari Jonas Reckermann toteaa.

Reckermann on parinsa Julius Brinkin kanssa yksi suurista tähidstä, jotka turnauksessa nähdään. Miesten turnauksessa on mukana kaikki hallitsevat mitalistit olympialaisista, MM-kisoista ja EM-kisoista.

Mukana nähdään siis myös mm. yhdysvaltalaiset Pekingin olympiavoittajat Todd Rogers ja Phil Dalhausser, Ahvenenmaan turnauksen 2007 brassivoittaja Harley Allisonin kanssa (Harley voitti 2007 yhdessä Pedro Salgadon kanssa).

- Phil Dahlhausser on tällä hetkellä maailman paras beachinpelaaja. Hän on 206-senttisenä erittäin tekninen pelaaja ja ponnistaa mittaisekseen erinomaisesti, kehuu turnauksen johtaja Simon Dahl.

Naisten turnauksessakin nähdään kaikki hallitsevat MM- ja EM-mitalistit kesän maailmanmestareiden Jennifer Kessyn ja April Rossin johdolla. Heidän kovimmat haastajat ovat Ahvenanmaalla ensimmäisessä turnauksessa voittaneet brasilialaiset Larissa ja Juliana.

- Molempien sarjojen osallistujat takaavat todella kovatasoisen viikon beach volleyta, Dahl kehuu.

Suomalaisista mukaan ovat ilmoittautuneet naisissa Emilia ja Erika Nyström, Pauliina Heikura/Katri Korpisaari, Taija Pekkarinen/Eveliina Koljonen, Kirsi Hyttinen/Merja Korhonen. Miehissä ilmoittauneet suomalaisparit ovat Timo Haavisto/Toni Vahela, Lauri ja Anssi Hakala, Jaakko Keskitalo/Pekka Seppänen, Tommi Koponen/Marko Peltonen, Lasse Maijala/Jani Säisä ja Tommola/Matti Palonen.

Turnaus käynnistyy 17. elokuuta karsinnoilla ja pääturnaus seuraavana päivänä.

Suomen Lentopalloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle