Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Vanessa Vandy jää pois yleisurheilun MM-kilpailuista

 
Vanessa Vandy jää pois yleisurheilun MM-kilpailuista


Seiväshyppääjä Vanessa Vandy joutuu jäämään pois Berliinissä ensi viikonvaihteessa käynnistyvistä yleisurheilun MM-kilpailuista. Vandyn polvi kipeytyi Kalevan kisoissa ja täysipainoinen hyppääminen on sen jälkeen osoittautunut mahdottomaksi.

-Olemme antaneet polvelle palautumisaikaa ja tänään oli tarkoitus tehdä viimeinen hyppyharjoitus ennen Berliiniä, mutta Vanessa ei pystynyt ponnistamaan harjoituksissa lainkaan, joten hän joutuu jättämään MM-kilpailut väliin, kertoo Vanessan valmentaja Jarno Koivunen.

20-vuotias Vandy sijoittui kuluvalla kaudella Kalevan kisoissa hopealle ja nuorten EM-kilpailuissa pronssille. Valmentaja Koivunen painottaa, että päätöksen takana on huoli koko uran tulevaisuudesta.

-Vaiva ilmestyi Kalevan kisojen lämmittelyssä ja kiputila on vaivannut sitkeästi sen jälkeen. Tarkkaa syytä ei ole vielä löytynyt, mutta Vanessan uran kannalta ei ole järkevää yrittää hypätä Berliinissä väkisin kovien kipujen kanssa, Koivunen sanoo.

Suomen joukkueen koko supistuu Vandyn poisjäännin myötä 18 urheilijaan. Naisten seiväshypyssä Suomea edustaa Jarno Koivusen toinen suojatti Minna Nikkanen.

Suomen Urheiluliiton / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle