Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje
Naisten A-maajoukkue tekee uuden yleisöennätyksensä.

Naisten EM-turnauksen avausotteluun ennätysyleisö

 
Naisten EM-turnauksen avausotteluun ennätysyleisö


Sunnuntaina (23.8.) alkavassa UEFA naisten EURO 2009 –turnauksessa tullaan näkemään kaikkien aikojen suurin yleisö Suomen naisten A-maajoukkueen kotiottelussa. Myös EM-turnauksen kaikkien aikojen yleisöennätys saattaa rikkoutua.

25 000 raja jo rikki

Avauspäivänä Olympiastadionilla pelattavaan Tanska-otteluun on myyty ja varattu jo yli 25 000 lippua. Osa varatuista ja myydyistä lipuista kuuluu Palloliiton koulu- ja seurayhteistyökiintiöön, joten lopullinen katsojamäärä selviää vasta ottelupäivänä. Avausottelun lipuista 900 on Tanskan jalkapalloliiton kannattajilleen tilaamia.

Naisten A-maajoukkueen aikaisempi yleisöennätys on sekin Olympiastadionilta. MM-karsintapeliä Espanjaa vastaan 30.10.2005 seurasi 5 890 katsojaa. EM-turnauksen toistaiseksi voimassa oleva yleisöennätys on myös Suomen ottelusta. Englannin ja Suomen välistä avauspeliä seurasi 5.6.2005 City of Manchester Stadiumilla 29 092 silmäparia.

Naisten EURO 2009:n lippuja on myyty ja varattu yhteensä noin 160 000 lippua turnauksen kokonaiskapasiteetin ollessa 291 300. Naisten EM-lopputurnauksen lippujen hinnat vaihtelevat viiden ja 30 euron välillä.

Palloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle