Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Oskari Frösén karsiutui korkeushypyn finaalista

 
Oskari Frösén karsiutui korkeushypyn finaalista


Korkeushyppääjä Oskari Frösén sijoittui Berliinin MM-kilpailuiden karsinnassa jaetulle 20. sijalle tuloksella 224. Finaaliin oikeutti tulos 227. - KESKIVIIKON 19.8. AAMUKILPAILUT.

Frösénin tulos oli hänen tämän kesän toiseksi parhaansa. Karsintarajan 230 ylitti kahdeksan kilpailijaa. Lisäksi finaaliin selviytyi neljä hyppääjää, jotka ylittivät 227 ilman yhtäkään pudotusta.

Frösén ylitti ilmavasti 215 ja jätti tämän jälkeen 220 väliin. Hänen ensimmäinen yrityksensä 224:stä oli hiuksenhieno pudotus, toinen yritys jäi heikoksi, mutta kolmannella yrityksellä hän meni korkealta riman yli.

227:stä Frösénin ensimmäinen yritys oli kohtalainen. Toisessa yrityksessä hänellä oli jo epäonneakin, niin niukka pudotus se oli. Tämän jälkeen Frösén riskeerasi jättämällä yhden yrityksen 230:een, mutta eväät loppuivat kesken.

Suomen Urheiluliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle