Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Naisleijonat Vancouverin olympia-areenalle

 
Naisleijonat Vancouverin olympia-areenalle


Naisten maajoukkue uudessa komennossa esiolympialaisiin

Suomen naisten jääkiekkomaajoukkue osallistuu elo-syyskuun taitteessa (31.8-6.9) tulevissa olympiamaisemissa kovatasoiseen Hockey Canada Cup –turnaukseen, joka kantaa myös epävirallisen esiolympialaisturnauksen titteliä. Suomen lisäksi kaukaloon luistelevat naisjääkiekon muut ehdottomat kärkimaat Kanada, Ruotsi ja USA.

Naisleijonat matkaavat Kanadaan uudessa komennossa, kun tuore päävalmentaja Pekka Hämäläinen valmentaa naiset omaan debyyttiturnaukseensa naisten maajoukkueen vastuuvalmentajana. Hämäläinen on saanut Vancouverin turnaukseen mukaan kaikki haluamansa pelaajat ja mukana on esimerkiksi kaikki ulkomailla pelaavat suomalaiskiekkoilijat – yhteensä kaikkiaan 11 pelaajaa. Joukkueen rungon muodostavat viime kevään MM-kotikisojen pronssimitalistit, mutta on mukana myös kolme leijonauntuvikkoakin: Susanna Airaksinen (Kärpät), Tanja Niskanen (KalPa) ja Tea Villilä (Blues).

Suomen Jääkiekkoliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle