Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje
Mikael Forssell joutuu jättämään lauantaisen maaottelun väliin.

Forssell pois A-maajoukkueesta

 
Forssell pois A-maajoukkueesta


Suomen A-maajoukkueen ja Hannoverin hyökkääjä Mikael Forssell joutuu jättämään tulevan lauantain Azerbaidzan–ottelun väliin. Forssell tuli maanantaina Huuhkajien kokoontumiseen, mutta tutkimukset sekä keskustelut maajoukkueen lääkintähenkilökunnan kanssa varmistivat, ettei Forssellin jalkapöytävamma kestä pelaamista ensi lauantaina.

Myös Liechtenstein-ottelu vaarassa

- Mikaelin poisjäänti on harmillinen juttu, mutta poisjäännin oli mahdollisuus oli tiedossa jo jonkin aikaa. Maanantaina selvisi, ettei pelaaminen ole mahdollista, päävalmentaja Stuart Baxter sanoi.

- Jätämme ovet hieman raolleen ensi viikon Liechtenstein –ottelua ajatellen, mutta todennäköisesti Forssell on vielä silloinkin toipilaana.

Stuart Baxter ei täydennä tässä vaiheessa joukkuetta. Baxterilla on käytettävissään tuleviin MM-karsintaotteluihin yhä 21 pelaajaa. Muita loukkaantumishuolia ei joukkueessa ole ja pelaajat osallistuivat Forssellia lukuun ottamatta maanantain harjoituksiin Helsingin Pallokentällä.

Palloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle