Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Oma peli Suomen ase Englantia vastaan

 
Oma peli Suomen ase Englantia vastaan


Naisten maajoukkue valmistautuu Turussa torstaiseen EM-puolivälierään Englantia vastaan. Valmentaja Michael Käld korostaa joukkueen oman pelin tärkeyttä, mutta toki vastustajankin vahvuudet huomioidaan tarkasti.

Kelly Smith Englannin ”moottori”

Käld nostaa vastustajan pelistä esille ennen kaikkea hyökkäyspelin ja sieltä erityisesti yhden pelaajan eli Kelly Smithin.

- Englannin hyökkäyspeli on todella liikkuvaa ja joukkue hyökkää rohkeasti. Kelly Smith on hyökkäysten moottorina, hän on todella joukkueen aivot, Käld varoittaa.

- Lisäksi hänen vasen jalkansa on puhunut näissäkin kisoissa jo muutaman kerran todella vaarallisesti. Hänen kanssaan saamme olla hereillä.

Käldin mukaan Suomen pelissä avainasemassa on kuitenkin omien vahvuuksien saaminen esiin, ei vastustajan vahvuuksien eliminoiminen.

- Omilla vahvuuksilla lähdemme peliä voittamaan, eikä tuijotella liikaa Englantia, Käld sanoo.

- Meillä on sellaisia hyökkääjätyyppejä, joilla voimme Englannin puolustusta horjuttaa. he ovat vahvoja päällä, joten meidän pitää päästä pelaamaan heidän selustaansa. Englanti on joka pelissä päästänyt ainakin yhden maalin ja varmasti mekin saamme mahdollisuutemme. Tiivis puolustus on kuitenkin avainasia.

Palloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle