Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pikkuhuuhkajat valmistautuvat karsinta-avaukseen

 
Pikkuhuuhkajat valmistautuvat karsinta-avaukseen


Markku Kanervan valmentama alle 21-vuotiaiden (1.1.1988) maajoukkue kohtaa EM-karsinta-avauksessaan Hollannin perjantaina (4.9.). Pikkuhuuhkajat saapuivat pelipaikkakunnan, Emmenin, läheisyyteen tiistaina.

Olosuhteet kunnossa

Suomi harjoitteli tiistai-iltana hyväkuntoisella kentällä. Hollannissa on satanut vettä, eikä aurinko ole juuri pilkistänyt.

– Hotelli ja harjoituskenttä ovat hyviä. Ainoa pikkupulma on ollut harjoituskentän valojen puute, jonka takia jouduimme hieman muokkaamaan tämän päivän ohjelmaa, Markku Kanerva kertoi keskiviikkoaamuna ennen joukkueen palaveria.

Tiistain harjoituksessa hankkiuduttiin eroon matkan rasituksesta peliharjoittein ja keskiviikkona keskitytään jo vastustajaan.

– Katsomme tänään DVD:ltä otteita Hollannin peleistä. Harjoituksessa käymme läpi erikoistilanteita ja teemme joitain pelipaikkakohtaisia kokeiluita. Ylipäätään käytämme aikaa pelillisten asioiden päivittämiseen, että kaikki olisi valmista perjantaina.

Pikkuhuuhkajat ovat matkassa täysin terveinä, eikä yksikään pelaaja ole joutunut olemaan sivussa harjoituksista. Suomi kohtaa Hollannin perjantaina kello 19.30 (paikallista aikaa) alkaen.

Palloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle