Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Baxter kaipaa tempoa hyökkäyspeliin

 
Baxter kaipaa tempoa hyökkäyspeliin


Suomen A-maajoukkueen karsintaurakka jatkuu keskiviikkona vierasottelulla Liechtenstenia vastaan. Huuhkajien päävalmentaja Stuart Baxter vaatii joukkueeltaan vauhdin ylläpitoa läpi ottelun.

Erilainen peli kuin lauantaina

- Keskiviikkoista Liechtenstein-ottelua silmällä pitäen, meidän on saatava parempi tempo hyökkäyspeliimme. Jos emme liikuta palloa tarpeeksi nopeasti, emme aiheuta ongelmia vastustajalle ja se pääsee vetäytymään koko miehistön voimin pallon alle, Baxter tuumaa.

Liechtenstein-ottelu tulee olemaan Baxterin mukaan aivan erilainen kuin lauantainen Azerbaidzhan-peli.

- He ovat paljon taktisempi ja rakenteeltaan yhtenäisempi joukkue. Azerit olivat varmasti taitavampia yksilöitä, mutta Liechtenstein on parempi joukkue. He ovat aiheuttaneet kaikille vastustajilleen ongelmia. Venäjällä oli suuria vaikeuksia heidän vieraanaan, joten en usko, että meillekään siellä helppoa iltapuhdetta on tulossa. Samantapainen peli siitä tulee kuin Helsingissä muutama kuukausi sitten, mutta he tulevat varmasti hieman positiivisemmalla asenteella ja aavistuksen rohkeammalla tavalla peliin, koska pelaavat kotonaan, Baxter pohtii.

Baxterilla on edelleen vankka usko huuhkajien kisamahdollisuuksiin.

Vaikka monet eivät Suomen mahdollisuuksiin uskokaan - kampanja ei ole vielä ohi. Venäjällä ja Saksalla on vielä vaikeita pelejä jäljellä – me koetamme ottaa täydet pisteet lopuista peleistä ja katsotaan sitten mihin se riittää.

Palloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle