Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Salibandymaajoukkue kukisti Latvian

 
Salibandymaajoukkue kukisti Latvian


Suomen salibandymaajoukkue voitti toisenkin ottelunsa neljän maan turnauksessa Latviassa kun isäntämaa kaatui selvästi 8-1 (2-0, 6-1, 0-0). Sunnuntaina aamupäivällä Suomi kohtaa vielä Sveitsin.

Avauserässä Suomi onnistui maalinteossa vain kahdesti Saku Lehden sekä Tuukka Kivirannan viimeisteltyä. Tauon jälkeen hanat kuitenkin aukenivat, ja Latvian verkko heilahti kuudesti. Suomen neljännen maalin tehnyt ja seitsemännen syöttänyt Heikki Hätönen merkkautti ensimmäiset pisteensä maajoukkueessa samoin kuin Markus Palokangas, joka teki esityön Esa Jussilan 6-0-osumaan. Päätöserä jäi kuitenkin maalittomaksi, ja koko ottelussa Suomen parhaana palkittu Jarno Ihme joutui torjuntatöihin kollega Andis Blindsiä useammin.

- Ensimmäinen erä oli tiukka enkä ollut valmistanut pelaajia tarpeeksi ottelun fyysisyyteen, joten olimme siinä jopa vähän jäljessä, päävalmentaja Petteri Nykky mietti.
- Peli oli muuten hyvää mutta kierreltiin suotta laidoilla kunnes toisessa muistettiin pelata maalia kohti ja saatiin onnistumisia. Kolmanteen erään vastustaja tuli hyvin eikä saatu siinä enää oikein maalipaikkoja.
Suomen peliä sekoittivat myös pikkukolhut, jotka pakottivat
kokoonpanomuutoksiin.
- Ei mitään isompaa mutta sen verran  että jouduttiin pyörittämään melkoista rulettia ja katsomaan kuka pelaa ja kenenkin kanssa.

Salibandya, Koceni, Latvia
Neljän maan turnaus

Suomi - Latvia 8-1 (2-0, 6-1, 0-0)
1. erä: 5.55 Saku Lehti (Tuukka Kiviranta) 1-0, 10.38 Kiviranta (Tero
Tiitu) 2-0.
2. erä: 21.51 Riku Kekkonen (Mika Savolainen) 3-0, 22.56 Heikki Hätönen
4-0, 26.42 Lassi Vänttinen 5-0, 31.08 Esa Jussila (Markus Palokangas)
6-0, 31.29 Kiviranta (Hätönen) 7-0, 37.08 Kari Koskelainen (Jussila)
8-0, 39.59 Aigars Belasovs (Atis Blinds) 8-1.
3. erä: Maaliton.

Torjunnat:
Jarno Ihme Suomi 7+8+=22
Andis Blinds Latvia 4+3+11=18.

Jäähyt: Suomi 2 min, Latvia 0 min.
Yleisöä: 531.

Suomen parhaana palkittiin Jarno Ihme.

Salibandyliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle