Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kaikki kunnossa MM-avaukseen

 
Kaikki kunnossa MM-avaukseen


Keskiviikosta asti Armenian pääkaupungissa Jerevanissa lauantaiseen MM-karsinta-avaukseen valmistautuvalla naisten maajoukkueella on kaikki kunnossa.

Harjoitukset keskellä kerrostaloja

Torstaina naisten maajoukkue harjoitteli kahdesti. Aamupäivän harjoituksissa haastetta harjoituksiin loi erittäin märkä ja pehmeä kenttä. Jerevanissa satoi yöllä ja jo keskiviikkona hyvin kostea kenttä oli muuttunut erittäin mutaiseksi.

- Oli todella liukasta ja pallotatsi ei meinannut millään löytyä. Pelasimme paljon ja harjoittelimme jonkun verran erikoistilanteita, kertoi Susanna Lehtinen aamun treeneistä.

Iltapäiväharjoituksiin joukkue pääsi harjoittelemaan eri stadionille. Jerevanilaisen FC Banantsin harjoituskeskus sijaitsi keskellä korkeita neuvostoliittolaishenkisiä kerrostaloja. Kenttä harjoituskeskuksessa oli vähintäänkin kelvollinen.

 - Se oli huomattavasti parempi kuin aamun kenttä. Huomenna pääsemme ottelustadionille ja toivottavasti sieltä löytyy Jerevanin paras nurmi, Maija Saari mietti.

Maajoukkueen kadoksissa olleet laukutkin tulivat vihdoin perille torstai-iltana. Kaikki siis alkaa olla valmiina lauantaiseen MM-avaukseen. Joukkueen terveystilanne on erittäin hyvä. Kaikki 18 pelaajaa ovat terveinä ja odottavat innokkaina lauantaista ottelua. Perjantaina joukkue pääsee tutustumaan Jerevanin keskustaan, mikä toivottavasti tuo vielä lisävirtaa koko joukkueeseen.

Palloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle