Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomi kohtaa Slovakian

 
Suomi kohtaa Slovakian


Alle 19-vuotiaiden (1.1.1991) maajoukkue kohtaa EM-karsinnan toisessa ottelussa sunnuntaina (11.10.) Slovakian Lendavassa. Päivän toisessa ottelussa kohtaavat Slovenia ja Englanti, mikäli järjestäjämaa saa ryhmän jalkeille.

Vatsatauti valloillaan

Kaikki neljä joukkuetta ovat majoittuneena samaan hotelliin, jossa on alkanut riehua vatsatauti. Slovenian ryhmästä on alustavan tiedon mukaan sivussa kahdeksan pelaajaa, joten turnausohjelma saattaa vielä viime hetkellä muuttua. Suomen joukkueessa vatsatauti on vaivannut lähinnä taustan jäseniä, joskin parilla pelaajallakin on ollut oireita.

- Tänään on varmuudella sivussa ainoastaan Henri Toivomäki, joka sai avausottelussa kaksi varoitusta. Olemme joutuneet muokkaamaan alakertaamme uuteen uskoon, mutta toistaiseksi olemme välttyneet isommilta ongelmilta, valmentaja Kimmo Lipponen sanoi.

Suomi hävisi avausottelunsa Englannille maalein 3-1. Slovakiaa vastaan haetaan voittoa, että jatkopaikka pysyisi omissa käsissä ennen viimeistä ottelua.

- Slovakia pelaa erittäin suoraviivaista jalkapalloa. Joukkue on urheilullinen ja heillä on suhteellisen nopeita pelaajia. Riiston jälkeen he pyrkivät lähtemään nopeasti pystyyn. Puolustuspäässä heille tulee kuitenkin virheitä, jotka pyrimme hyödyntämään.

Suomen ja Slovakian välinen ottelu alkaa kello 16.00 Suomen aikaa. Slovakia aloitti turnauksen 1-0-voitolla Sloveniasta.

Palloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle