Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tyttöleijonat Venäjälle EHT-turnaukseen

 
Tyttöleijonat Venäjälle EHT-turnaukseen


Suomen tyttöjen jääkiekkomaajoukkue matkustaa Moskovaan marraskuun alun EHT-turnaukseen, missä odottavat ottelut Venäjää, Saksaa ja Ruotsia vastaan. Tyttöleijonien turnausviikko alkaa jo keskiviikkona 4.11 Tikkurilassa järjestettävällä leirillä.

N18 –maajoukkue oli viimeksi tosi toimissa lokakuussa, kun se kolmasti kohtasi Slovakian naisten maajoukkueen. Suomen tytöt hävisivät kolme niukkaa ottelua Slovakian naisille, mitä ei voi pitää ollenkaan huonona tuloksena – ovathan Slovakian naiset helmikuussa lähdössä Vancouverin olympialaisiin.

– Lokakuun Slovakia-ottelut ja niiden yhteydessä järjestetty Leijonatytöt –tapahtuma toivat joukkueen nimilistaan uusia potentiaalisia nimiä. Venäjän EHT-joukkueeseen asti itsensä pelasi Alisa Pöllänen, mutta Leijonatytöt toi kyllä muitakin pelaajia kolkuttelemaan paikkaa maajoukkueessa. Niin maalivahti- kuin kenttäpelaajaosastollekin on tarjolla hyviä ja innokkaita maajoukkue-ehdokkaita, kertoo N18 – joukkueenjohtaja Juuso Toivola. 

Tyttöleijonien kauden päätapahtuma on vuorossa maalis-huhtikuun taitteessa. Silloin USA:n Chicagossa pelataan ikäluokan MM-kisat. Viime vuonna Saksassa pelatuissa MM-kisoissa Suomen sijoitus oli viides.

Jääkiekkoliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle