Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lehtonen SE-ajalla neljänneksi - Seppälä sairastui kuumeeseen

 
Lehtonen SE-ajalla neljänneksi - Seppälä sairastui kuumeeseen


Uinnin maailmancup, III osakilpailu, 25 m rata
10.-11.11. Tukholma

Katja Lehtonen kohensi jälleen SE:tä

Hanna-Maria Seppälän peruutettua kuumeilun vuoksi keskiviikkoillan finaalinsa suomalaisodotukset lepäsivät yksin Katja Lehtosen harteilla.
Lehtonen hoitikin tehtävänsä kunnialla ja höyläsi 50 metrin rintauintifinaalissa aamun SE-ajastaan vielä reilut pari kymmenystä pois. Helsinkiläinen ui neljänneksi tuloksella 30,40. Pronssimitali jäi vaivaisen yhdeksän sadasosasekunnin päähän.
- Olen tyytyväinen, tuo on aika mitä täältä lähdin hakemaankin, Lehtonen iloitsi. Jo satasen jälkeen tiistaina Lehtonen haaveili 50 metrin ajasta 30,5 sekunnin tuntumaan, ja tavoite alittui. Finaalissa käännöskin osui nyt kohdilleen.
- Maaliintulo olikin sitten huono, mutta kaikkiaan tosi hyvä uinti, hän analysoi. Istanbulin EM-uinneissa Lehtosella on tavoitteena alittaa ensimmäisen kerran puolen minuutin rajapyykki.
- Se on optimistinen tavoite, Lehtonen totesi samaan hengenvetoon. Yli neljän kymmenyksen parannus on mahdollinen, kun herkistely on alla ja maalintulokin saadaan kuntoon. Tämänpäiväiseen aikaansa Lehtonen oli siis tyytyväinen, finaalin neljäs sija saattoi kuitenkin hieman kaivella:
- No se yhdeksän sadasosaa ketuttaa sellaisen 500 dollarin verran, Lehtonen vihjasi hymyillen ja viittasi kolmannen sijan rahapalkintoon.
Tuon summan hän kuittasi tällä matkalla vuosi sitten Tukholman maailmancupissa. Tänä vuonna taso oli kuitenkin kovempi, kun mukana olivat Jessica Hardy ja Leisel Jones.

N 50 m RU
1) Jessica Hardy USA 29.29
2) Leisel Jones AUS 29.93
3) Katharina Stiberg NOR 30.31
4) Katja Lehtonen FIN 30.40
5) Jennie Johansson SWE 30.57
6) Nanaka Tamura JPN 30.64
7) Joline Hostman SWE 30.66
8) Tatiane Sakemi BRA 30.96

Suomen uimaliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle