Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Käld Armenia-pelin alla: Vain yksi tavoite

 
Käld Armenia-pelin alla: Vain yksi tavoite


Suomen naisten maajoukkueen päävalmentaja Michael Käld odottaa positiivisin mielin lauantain MM-karsintaottelua Armeniaa vastaan. Voitto Finnair stadiumilla tietäisi puhtaan pelin jatkumista näissä karsinnoissa.

Virtaa löytyy

- Tähän peliin on huomattavasti helpompi lähteä kuin edelliseen Armenia-otteluun. Se oli heti EM-kisojen jälkeen ja monella oli takki hieman tyhjä, Käld toteaa.

Tuolloin Suomi oli Jerevanissa vahvempi numeroin 4-0.

- Nyt tiedämme paljon paremmin sen, millainen vastustaja on vastassa. Meillä ei ole kuin yksi tavoite ja se on voitto. Voiton jälkeen olisi hyvä jatkaa karsintoja, kun puolessa välissä olisi täydet pisteet, Käld jatkaa.

Käldin mukaan kaikki paikalla olevat pelaajat ovat täydessä iskussa.

- Pelejä ei ole ollut vähään aikaan, mutta ehkäpä se on pelkästään hyvästä. Tunnen nämä pelaajat hyvin ja tiedän että heiltä löytyy virtaa tähän otteluun, Käld huomauttaa.

Suomen ja Armenia välinen MM-karsintaottelu alkaa Finnair stadiumilla lauantaina 21.11. kello 16.00.

Palloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle