Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Riia-Rosa Koskelainen ui mc-finaaliin Singaporessa

 
Riia-Rosa Koskelainen ui mc-finaaliin Singaporessa


Uinnin maailmancup, V osakilpailu, Singapore 21.-22.11.

Riia-Rosa Koskelainen edusti ainoana Suomea uinnin maailmancupin päätöskisassa Singaporessa.

Ensimmäinen kisapäivä oli Keravan Uimareita kotimaassa edustavalle Koskelaiselle kiireinen. Hän selviytyi alkuerissä 50 metrin selkäuinnin finaaliin tuloksella 28,76. Illan finaalissa hän pystyi petraamaan tulostaan vielä sadasosalla aikaan 28,75, sijoitus finaalissa oli kahdeksas.
- Aika erilaiset uinnit, vaikka ajat olivat noin lähellä toisiaan, se on tapaistani. Illalla startti ja käännökset eivät olleet kovin hyviä, mutta olen tyytyväinen illankin uintiin. Aika oli lähellä Moskovan kisan aikaa, vaikka tässä on tapahtunut aika paljon, Koskelainen kertoi Singaporesta.
Berliinin osakilpailussa startit jäivät väliin flunssan vuoksi, mutta se ei ollut onneksi vienyt herkkyyttä pois. Berliinistä Singaporen lämpöön ja sateeseen lentänyttä uimaria aikaerot ja tiheä kisatahti ei ollut kuitenkaan uuvuttanut:
- Ei tässä vielä paina reissaaminen, täällä on kyllä ollut tähän asti kivointa, hän mainitsi. Koskelainen starttasi lauantaina myös 50 metrin vapaassa. Siinä tulos 26,13 vei hänet 11. sijalle.
- Sellainen perusuinti, mutta startti epäonnistui totaalisesti ja se näkyi kyllä ajassa, Koskelainen analysoi.
Sunnuntaina Koskelainen ui vielä 100 metrin selkäuinnin. Hän odottaa starttia kovasti, koska matka jäi väliin Berliinissä.

N 50 m SU mc-finaali
1) Emily Seebohm AUS 26.55
2) Marieke Guehrer AUS 26.57
3) Hinkelien Schreuder NED 26.70
4) Fabiola Molina BRA 26.88
5) Shana Lim Jia Yi SIN 27.41
6) Lara Jackson USA 27.65
7) Jessica Ashleycooper RSA 28.25
8) Riia-Rosa Koskelainen FIN 28.75

Uimaliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle