Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lentopallo ja URHOtv solmivat tv-sopimuksen

 
Lentopallo ja URHOtv solmivat tv-sopimuksen


URHOtv ja Suomen Lentopalloliitto yhdessä Lentopallon SM-liigan kanssa ovat solmineet pitkän tv- ja mediaoikeus-sopimuksen, jonka myötä sekä liiga- että maajoukkuelentopallo siirtyvät yksinoikeudella viideksi seuraavaksi kaudeksi URHOtv:n esitettäväksi. Sopimus pitää sisällään tv-, internet- ja mobiilioikeudet. Sopijapuolten yhteisenä tavoitteena on jatkaa seura- ja maajoukkuetason tv-lentopallotuotteen kehittämistä ja vahvistaa URHOtv:n asemaa kotimaiseen huippu-urheiluun keskittyvänä premium maksu-tv-kanavana.

Sopimuskauden aikana URHOtv pyrkii näyttämään vähintään 300 live-ottelua tv- ja internet-lähetyksinä, mikä tarkoittaa sopimuskauden toisella puoliskolla jo 2-3 viikoittaista live-lähetyskertaa.

Sopimuksen myötä kotimainen liigalentopallo palaa ruutuun tammikuussa 2010 viikoittaisten lähetysten merkeissä ja liigafinaalit nähtäneen kokonaisuudessaan URHOtv:llä. Sopimus mahdollistaa Euroopan Cup-otteluiden näyttämisen ja URHOtv toimii myös CEV:n mediapartnerina, mikäli suomalainen joukkue pääsee sopimuskauden aikana Mestareiden Liigaan.

Rakennamme URHOtv:stä parasta kotimaista huippu-urheilua suorina lähetyksinä ympäri vuoden tarjoavaa maksu-tv-kanavaa. Tavoitteemme on kasvattaa kotimaisten urheilulajien tv-näkyvyyttä merkittävästi. Suomessa pelataan erittäin korkeatasoista lentopalloa ja lajin suosio on voimakkaassa kasvussa. Naisten ja miesten lentopallo on laadukkaasti tuotettuna erinomaisen kiinnostava tv-tuote, joten olemme erittäin tyytyväisiä Lentopalloliiton kanssa tehtyyn sopimukseen, kommentoi URHOtv:n kippari Ahti Leväaho

Kumppanuus URHOtv:n kanssa antaa lentopallolle erinomaisen näkyvyyden ja mahdollisuuden näyttää sekä seura- että maajoukkueen parhaita pelejä läpi vuoden. Myös URHOtv:n ennakkoluuloton tapa hahmottaa lentopallon ja mediakumppanin yhteistyömahdollisuuksia vakuutti meidät. Mielellämme olemme myös samalla kanavalla jääkiekon SM-liigan, jalkapallon Veikkausliigan ja Korisliigan kanssa. Odotamme tältä yhteistyöltä paljon, iloitsee Lentopalloliiton toimitusjohtaja Hanna Iiskola-Kesonen.

Ensimmäiset URHOtv:n lentopallolähetykset nähdään jo joulukuun 19. ja 20. päivä, jolloin esitetään live-lähetyksenä  Turusta Caribia-hallista Suomen Cupin miesten ja naisten finaalitapahtumat.

Sopimus pitää sisällään myös maajoukkueen ottelut, joita pyritään esittämään mahdollisuuksien mukaan. Maailmanliigan osalta oikeudet URHOtv:lle siirtyvät vasta vuonna 2011, joten kesän 2010 Maailmanliigan tv-toteutuksesta vastaa edelleen kansainvälistä kiitosta tuotanto-osaamisestaan saanut Urheilukanava.

Nyt solmittu sopimus on erittäin merkittävä  sekä Lentopallon SM-liigalle ja liigaseuroille että Lentopalloliitolle luomalla erinomaisen näkyvyysalustan lajin kokonaisvaltaisen kehittämisen vaatimien resurssien lisäämiseksi.

Nyt tehty sopimus mahdollistaa sovituin reunaehdoin myös liigan oman uutisvälähdystuotannon ja liigaseurojen oman nettipohjaisen ottelu-uutisoinnin jatkamisen ja kehittämisen sekä  Veikkaus Oy:n kanssa tehtävän vastaavan yhteistyön.

Miten URHOtv:n voi hankkia ja miten se näkyy?

URHOtv on huippu-urheilulajeihin panostava premium maksu-tv kanava. URHOtv:tä voi katsoa valtakunnallisesti antenni-, kaapeli-, satelliitti- ja iptv-verkkojen sekä URHOweb-tv:n välityksellä. Lentisliigan suorat ottelut tulevat alkuvaiheessa näkymään kaapeli- ja satelliittitalouksissa sekä URHOweb-tv:n kautta. Kaapeli- ja satelliittitalouksien kautta URHOtv:n potentiaalinen katsojakunta on jo melkoinen, sillä noin 1,7 miljoonaa suomalaista kotitaloutta on näiden verkkojen piirissä.

URHOtv:n hankintaohje löytyy kanavan nettipalvelun sivulta
http://www.urhotv.fi/hanki-urhotv.html.

URHOtv:tä myyvät AinaCom, Anvia, Canal Digital, DNA, Elisa, Lumonet, Maxivision, PlusTV, Sonera, Turun kaapelitelevisio ja Welho.

LENTOPALLOLLA on maailmassa yli miljardi harrastajaa ja sen kansainväliseen liittoon (FIVB) kuuluu ennätykselliset 220 maata. Suomessa lajilla on yli 100 000 aikuisharrastajaa ja lajia voidaan pitää erinomaisen tasa-arvoisena: SM-liigasta pienimpiin junioreihin ja vanhimpiin veteraaneihin, naiset, miehet, tytöt ja pojat ovat samanarvoisia.Liiton sarjoissa pelaa lähes 1500 joukkuetta, joista juniorijoukkueita yli tuhat.

Suomen miesten lentopallomaajoukkue on kiipeämässä hyvää vauhtia kohti maailman huippua. EM-kisojen neljännen tilan (2007) ja hienojen maailmanliigan otteiden myötä Suomen ranking on tällä hetkellä 22.

Lentopalloliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle