Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomen aerobiccarit mitalin hakuun rapakon taakse

 
Suomen aerobiccarit mitalin hakuun rapakon taakse


Suomen tanssiurheiluliiton aerobic-maajoukkue suuntaa matkansa marraskuun lopulla kohti Martiniqueta, missä järjestetään FISAF -liiton kilpa-aerobicin maailmanmestaruuskilpailut 4.-5.12. Suomea edustavat viime vuoden hopeamitalisti Rita Niemi, vuoden 2007 maailmanmestari Jouni Viitanen, kahdesti pronssia saanut Juuso Väisänen sekä Irina Matilainen, joka viime vuonna kisasi itsensä myös finaaliin. Tero Haapasalmi ei lähde kisaamaan.

Tavoite on kaikilla sama eli mitali kaulaan. Rita Niemellä ja Jouni Viitasella on hyvät mahdollisuudet maailmanmestaruuteen. Juuso Väisäsellä ja Irina Matilaisella on myös hyvät mahdollisuudet mitaliin. Tavoitteena on saada tietysti kaikki Suomen kilpailijat lauantain finaaliin ja sitä kautta 2-4 mitalia.

Jouni Viitanen:
” Takana on raskain harjoituskausi mitä ikinä olen tehnyt. Olen tutustunut fyysisesti äärirajoille vievään CrossFit- harjoitteluun ja treenannut muutaman kuukauden 3 kertaa päivässä. Kuntohuipun pyrin saamaan esille rytmittämällä jäljellä olevat viikot oikein levon ja harjoitusten suhteen. Kisoista odotan erittäin tiukkaa. Itseltäni odotan, että jaksan pitää itseni henkisesti ja fyysisesti kasassa ja saan luotua odotetun piikin kuntooni. Haluan nauttia saavutetusta kunnosta ja lentää lavalla.”

Rita Niemi:
” MM -ohjelman kehittely aloitettiin hyvissä ajoin ja onkin nyt sähäkämpi kuin koskaan aiemmin. Jalkatyöskentelyä on lisätty edellisiin ohjelmiin verrattuna voimakkaan musiikin siivittämänä ja näin saatu koreografiasta erittäin haastava. Ohjelmassani nähdään myös kaksi minulle uutta hyppyä.
Kilpailuihin valmistautuminen on sujunut hyvin ja aikataulussa. Loukkaantumisilta ja suuremmilta sairasteluilta olen onneksi välttynyt ja lähdenkin hyvällä fiiliksellä kisoihin. Tavoitteena on mestaruus.”

Juuso Väisänen:
”Kahden perättäisen MM-pronssin siivittämänä lähden hakemaan tulevista MM-kilpailuista kirkkaampaa mitalia. Minulla on uusi ohjelma, jonka olen tehnyt yhdessä Jouni Viitasen kanssa. Ohjelmassani on soturi-teema, mitä ilmennän kovatempoisella koreografialla ja voimakkailla vaikeusosaliikkeillä.”

Irina Matilainen:
” Valmistautuminen  MM-kilpailuihin on sujunut aikataulussa. Pahemmilta loukkaantumisilta olen säilynyt harjoituskaudella, vanha takareisivamma kuitenkin vielä hieman rajoittaa liikkuvuusliikkeissä. Kaikesta huolimatta kropassa on hyvä fiilis ja voin hyvillä mielin aloittaa ns. herkistelyvaiheen ollakseni parhaimmillani Karibialla. Tavoitteena on tuoda pronssimitali mukanani Suomeen.”

Suomen tanssiurheiluliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle