Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Uimahyppyjen nuorten ja aikuisten Pohjoismaiden mestaruuskilpailut

 
Uimahyppyjen nuorten ja aikuisten Pohjoismaiden mestaruuskilpailut

27.-29.11. Helsinki, Mäkelänrinne

Suomen Uimaliitto järjestää uimahyppyjen NPM/PM-kilpailut Mäkelänrinteen uintikeskuksessa viikonloppuna. Kisoihin ottaa osaa yhteensä 62 uimahyppääjää neljästä maasta.


Nimekkäin osallistuja on Ruotsin 28-vuotias Anna Lindberg. Hän on kolminkertainen Euroopan mestari 1 ja 3 metrin ponnahduslaudoilta. Yhteensä hänellä on viisi EM-mitalia vuosilta 1997-2008. Lisäksi hän on edustanut Ruotsia neljässä edellisessä olympialaisten uimahyppykilpailussa. Parhaana sijoituksena on Sydneyn viides sija vuodelta 2000.
Anna Lindbergin äiti ja valmentaja on olympiakultaa ja -hopeaa Münchenissa 1972 hypännyt Ulrika Knape-Lindberg.

Suomen Ville Vahtola puolustaa lauantaina 3 metrin ponnahduslaudan Pohjoismaiden mestaruutta viime vuodelta Norjan Hamarista. Voittotulos 384.70 on edelleen vantaalaisen ennätys. Viime perjantaina isäksi tullut Vahtola osallistuu myös metrin ponnahduslautakisaan perjantaina. Siinä hänen ennätyksensä on 367.50 tammikuun SM-kisoista.

Suomen Uimaliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle