Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Naismaastohiihtäjät hyvällä tuulella Rukan maailmancupiin

 
Naismaastohiihtäjät hyvällä tuulella Rukan maailmancupiin
Naishiihtäjät olivat rennolla tuulella Kuusamon maailmancupia edeltävässä lehdistötilaisuudessa Rukalla. Maailmancupin avaus Norjan Beitostölenissä sujui kärkihiihtäjiltämme heidän omien odotustensa mukaan ja se on rauhoittanut mielen. Harjoittelu viikolla on sujunut suunnitelmien mukaan, joten kaiken pitäisi olla kunnossa päävalmentaja Magnar Dalenin suojateilla. Myös päävalmentaja oli levollinen tärkeän kilpailutapahtuman alla.

Aino-Kaisa Saarisen kunto tuntuu olevan vahvassa nousussa ja hiihtotavan vaihtuessa perinteiseksi ovat odotukset myös nousseet.

- Tavoittelen paikkaa podiumilla, Saarinen totesi.

Myös Virpi Kuitunen katsoo luottavaisena viikonlopun kilpailuihin.

- Sprintissä aukaistaan paikat sunnuntain kympille. Tarkoitus on olla mukana kärkitaistelussa, Kuitunen sanoi.

Maajoukkueen hiihtäjillä näyttää olevan vahva yhteishenki, sitä kuvasti raikuvat naurut ja huulenheitto, kun puhe kääntyi Vancouverin olympialaisten viestin avausosuuteen. Pirjo Muranen ja Virpi Kuitunen naurattivat jutuillaan koko joukkuetta.

Sprintissä hiihtävät Aino-Kaisa Saarinen, Virpi Kuitunen, Pirjo Muranen, Riikka Sarasoja, Mona-Lisa Malvaehto ja KIrsi Perälä.

Perinteisen hiihtotavan 10 kilometrillä ovat mukana Aino-Kaisa Saarinen, Virpi Kuitunen, Pirjo Muranen, Riitta-Liisa Roponen ja Riikka Sarasoja

Maastohiihdon ohjelma Rukalla:
Lauantai 28.11.2009
11.15 Sprintin Karsinta (N+M), Maastohiihto (P), MC
13.15 Maastohiihto, Sprintti N + M, semif. (P), MC
Maastohiihto, Sprintti N + M, finaalit (P), MC

Sunnuntai 29.11.2009
10.45 Maastohiihto, 10 km Naiset (P), MC
13.30 Maastohiihto, 15 km Miehet (P), MC

Suomen Hiihtoliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle