Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomen mäkijoukkue nimetty Lillehammeriin

 
Suomen mäkijoukkue nimetty Lillehammeriin


Suomen Hiihtoliitto on nimennyt ensi viikonlopun 5.-6.12.2009 maailmancupin osakilpailuihin Norjan Lillehammeriin mäkijoukkueen: Janne Ahonen, Janne Happonen, Matti Hautamäki ja Harri Olli.
Suomen mäkijoukkueen päävalmentaja Janne Väätäinen totesi Rukan maailmancupin avauksessa parhaiten onnistuneiksi viisikon Ahonen, Happonen, Hautamäki, Keituri ja Olli.

- Viisikko Ahonen, Happonen, Hautamäki, Keituri ja Olli antoivat kokonaisuutena vahvimmat näytöt ja ovat ansainneet paikkansa ensi viikonlopun maailmancupiin.

Suomen joukkueella on tällä hetkellä neljän urheilijan kiintiö maailmancupissa, mutta karsintaa ei tarvittu pohtia enempää, sillä Keituri antoi paikkansa muiden käyttöön.

- Kalle Keituri hyppäsi hyvätasoisen viikonlopun Rukalla ja ilmoitti halunsa kantaa kortensa kekoon joukkueen puolesta ja antaa paikkansa muiden käyttöön, kertoo Väätäinen joukkuevalintojen taustoista.

Hiihtoliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle