Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ronkaisen polvessa osittainen sivusiteen repeämä

 
Ronkaisen polvessa osittainen sivusiteen repeämä

Eilen vasemman polvensa kumparelaskun FIS-kilpailussa Rukalla loukannut Mikko Ronkainen on käynyt tänään lääkärissä sekä magneettikuvassa. Magneettikuvien perusteella on diagnosoitu vasemman polven osittainen sivusiteen repeämä sekä pieniä vaurioita takaristisiteessä.

”Tilanne on parempi, mitä odotettiin, koska mitään ei ole kokonaan poikki. Erityisesti pelätty polven eturistiside on ehjä. Polvi on tietysti turvoksissa, mutta paranemisennuste näyttää hyvältä”, Ronkainen kertoi huojentuneena.

Ronkaisen polven tutki Oulussa ortopedi Esa Jormakka. Perjantaina aamulla Jormakka katsoo Ronkaisen magneettikuvat. Tämän perusteella tehdään lopullinen suunnitelma polven kuntoon saattamisesta. Ronkaisen kilpailuissa laskemisesta päätetään huomenna.

Freestylen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle