Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomen Aerobiccarit MM-kisojen finaaliin

 
Suomen Aerobiccarit MM-kisojen finaaliin

Suomen Aerobic-joukkueen taival FISAF-liiton aerobicin MM-kilpailuissa Martiniquella eteni semifinaalikierrokselle, josta suomalaiskilpailijat selvittivät kaikki tiensä loppukilpailuun. Tällä kertaa urheilijat eivät lähde finaaleihin ykkössijoilta vaan haastajina, mikä lupaa jännittävää finaalia.

Alla kilpailusta saadut tiedot ja lyhyet kommentit semifinaalista tuloksineen.
Maajoukkueen koordinaattori Jaana Mäkinen totesi; "Menee kisoissa vähän penkin alle ja kommentit on tiukassa urheilijoilta."
 
Tuloksia Fisaf -liiton kilpa-aerobicin MM-kilpailuista Martiniquelta, jotka kisataan 4.-5.12.
"Naisten sarjassa pettymystä ja iloa. Suomen Rita Niemi on semifinaalin jälkeen vasta sijalla 4. Tuomareilla on kovasti hajontaa rankingsijoituksissa. Niemelle annetaan sijoja 1-5. Niemi on sekä teknisesti että ulkoanniltaan taitava aerobiccaaja, joten sijoitusten suuri hajonta ihmetyttää. Suomen toinen naisedustaja Irina Matilainen taas on lähellä pronssista tavoitettaan, hän lähtee finaaliin hienosti sijalta 3. Naisten sarjaa johtaa Australian Kylie Thomas ja toisena tämän vuoden Euroopanmestari Tsekin Denisa Baresova."
 
"Miesten sarjassa Tsekin Jan Pochobradsky johtaa semifinaalin jälkeen. Suomen Jouni Viitanen kakkosena ja kolmannella sijalla Australian Cameron Brown. Suomen Juuso Väisänen lähtee finaaliin sijalta 4 tavoitteenaan myös mitali."

Semifinaalista loppukilpailuun pääsivät kuusi parasta sekä naisten, että miesten kilpailussa.

Semifinaalin tulokset

Naiset
1) Kylie Thomas Australia
2) Denisa Baresova Tsekki
3) Irina Matilainen Suomi
4) Rita Niemi Suomi
5) Tamara Jirikova Tsekki
6) Tereza Zamostina Tsekki

Miehet
1) Jan Pochobradsky Tsekki
2) Jouni Viitanen Suomi
3) Cameron Brown Australia
4) Juuso Väisänen Suomi
5) Alan Cook Australia
6) Judicael Lesmann Tsekki

Suomen Tanssiurheiluliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleRita Niemi

Tiedot