Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jouni Viitanen voitti Aerobicin MM-kultaa - Suomen naisille hopeaa sekä pronssia

 
Jouni Viitanen voitti Aerobicin MM-kultaa - Suomen naisille hopeaa sekä pronssia


Fisaf-liiton Aerobicin MM-kilpailut Martiniquessa Ranskan Länsi Intian saaristossa päättyivät suomalaisten menestykseen. Suomen nelihenkinen kilpailujoukkue voitti MM-kilpailussa miesten kultamitalin ja naisten sarjassa hopeaa sekä pronssia.

Jouni Viitanen voitti uransa toisen maailmanmestaruuden. Ensimmäisen kisapäivän jälkeen hän oli haastajan roolissa Tsekin Jan Pochobradskyn johtaessa, mutta finaalipäivä tuotti toivotun tuloksen. Suomen toinen miesedustaja Juuso Väisänen sijoittui 4:ksi.
 
Viitasen kilpailumenestys on ollut viimeisten viiden vuoden aikana mahtava. Hän on voittanut MM-kisoissa kultaa 2007 ja hopeaa vuosina 2004-2005. EM-kilpailuista Viitanen on voittanut kultaa 2008 ja 2004, hopeaa vuosina 2009 ja 2007.
 
Juuso Väisäsen aiempi kisamenestys on tuonut MM-hopeaa vuosina 2007-2008 ja EM-pronssia vuonna 2006.
 
Suomen naisten upea nousu mitaleille toteutui

Naisten sarjassa koettiin suomalaisten osalta hieman dramatiikkaa kun ykkösedustajamme Rita Niemi sijoitettiin alkukisassa ja semifinaalissa vasta 4:lle sijalle. Upea nousu finaalissa toi hänelle hienosti hopeisen mitalin. Irina Matilainen kisasi itselleen ensimmäisen MM-mitalinsa. Hänen pronssinen tavoitteensa piti alusta loppuun.

Rita Niemi on neljän viime vuoden aikana ollut naisten ykkönen maassamme. Hänen kilpauraansa mahtuu mm. MM-hopea vuosilta 2006,2007 ja 2008, sekä EM-kultaa vuosilta 2007-2008, hopeaa vuodelta 2006 ja pronssia vuodelta 2005.

Irina Matilainen sai nyt uransa toisen arvokisamitalin. Uran ensimmäinen mitali tuli tänä vuonna, jolloin hän on voitti EM-pronssia.
 
Kommentteja voi pyytää suoraan urheilijoilta esim. sähköpostin välityksellä. Jokainen jää vielä lomailemaan Karibian lämpöön.
 
FISAF World Fitness Championships, 5.12, Martinique
Naiset

1)  Kylie Thomas Australia
2) Rita Niemi Suomi
3) Irina Matilainen Suomi
4) Denisa Baresova Tsekki
5) Tamara Jirikova Tsekki
6) Tereza Zamostna Tsekki
 
Miehet
1) Jouni Viitanen Suomi
2)  Jan Pochobradsky Tsekki
3)  Cameron Brown Australia
4)  Juuso Väisänen Suomi
5)  Alan Cook Australia
6) Judicael Lesmann Tsekki

Suomen Tanssiurheiluliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulleRita Niemi

Tiedot