Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Seppälä ui pronssille

 
Seppälä ui pronssille

Seppälä nappasi pronssia lyhyimmässä sekauinnissa

Hanna-Maria Seppälä turvasi Suomen mitaliketjun jatkumisen lyhyen radan EM-kilpailuissa. Seppälä saavutti kisahistorian 30. suomalaismitalin sekauintipronssillaan. Hän päivitti myös Suomen ennätyksensä uudelle sekuntiluvulle aikaan 58,86. Kyseessä oli myös Seppälän sadas Suomen ennätys. Ensimmäinen syntyi tammikuussa 1999 50 metrin vapaauinnissa. Seppälällä ei ole lajeja jäljellä kisojen päätöspäivälle. Hän jatkaa treenaamista heti alkuviikosta. Syyskauden lomat paloivat sairasteluun, joten hänellä on jo kiire takaisin treenialtaaseen Keravalle.
- Kisojen arvosanaksi antaisin yhdeksän ja puoli. Olen ehdottoman tyytyväinen. Tässä on ollut syksyllä paljon mutkia matkassa, mutta molemmat uintini sujuivat tarkkaan etukäteen tehtyjen suunnitelmien mukaisesti. Suunnitelmat tehtiin Mirjamin (Seppälä) ja Marko Malvelan kanssa, tuore pronssimitalisti kertoi Istanbulista.

Miesten 50 metrin rintauinnin välierissä Andrei Tuomola jäi vain hiuskarvan verran finaalipaikasta. Tuomola paransi aamuista Suomen ennätystään välierissä aikaan 26,64, ja oli ensimmäinen finaalista putoaja neljän sadasosasekunnin erolla.

Emilia Pikkarainen sivusi 100 metrin perhosen välierissä aamulla tekemäänsä Suomen ennätystä. 17-vuotiaan Pikkaraisen lopullinen sijoitus oli 15. ajalla 58,66.

SUOMALAISET LAUANTAI-ILTANA

M 50 m RU Välierät
11) Andrei Tuomola FIN 26.64 SE
Finaaliin vaadittiin 26.60

N 100 m PU Välierät
15) Emilia Pikkarainen FIN 58.66 =SE
Finaaliin vaadittiin 57.48

N 100 m SKU Finaali
1) Hinkelien Schreuder NED 57.85
2) Evelyn Verraszto HUN 58.21
3) Hanna-Maria Seppälä FIN 58.86 SE

Uimaliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle