Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Chappuis vahvisti johtoaan yhdistetyn maailmancupin kärjessä

 
Chappuis vahvisti johtoaan yhdistetyn maailmancupin kärjessä


Ranskan Jason Lamy Chappuis voitti yhdistetyn maailmancupin kilpailun lauantaina Ramsaussa. Chappuis lisäsi maailmancupin johtoaan 505 pisteeseen. Jaakko Tallus on löytämässä hyvää mäkivirettä ja oli mäkiosuuden neljäs 93,5 metrin hypyllään. Anssi Koivuranta epäonnistui mäessä ja lähti ladulle 1.01 kärjen perässä, sijalta 39.
Haastava päivä jatkui suomalaisilla haasteellisena ladulla ja Tallus ja Koivuranta keskeyttivät hiihdon puolivälissä. Janne Ryynänen lähti ladulle mäkiosuuden jälkeen neljäntenätoista ja hiihti sitkeästi maaliin asti, loppusijoituksenaan 28.
Päävalmentaja Kimmo Savolainen totesi päivän olleen joukkueelle haastava.
- Päivä oli olosuhteiltaan haastava ladulla. Anssi lähti kovaa ajamaan kärkeä kiinni, mutta valitettavasti meillä oli tänään huono hiihtosuksi. Anssi ja myös Jaakko keskeyttivät kun jäivät muiden vauhdista selvästi. Huomenna uudelleen, totesi Väätäinen.

- Tämän päivän kilpailussa oli positiivista Jaakon onnistuminen mäessä. Anssilla oli yliyrittämistä suorituksessaan ja kärsii pienestä tekniikkavirheestä. Sen korjaaminen kesken kilpailuviikonlopun on vaikeaa, mutta kyllä se sieltä löytyy. Anssi on kunnossa, joten ei syytä huoleen, sanoi Savolainen.

Tuloskooste
Yhdistetyn maailmancup 2009-10
19.12.2009 Ramsau AUT HS 98/10 km

1. Jason Lamy Chappuis FRA 25.45,6
2. Tino Edelmann GER +2,1
3. Alessandro Pittin ITA +3,7
28. Janne Ryynänen 1.11,9
51. Lauri Asikainen 4.09,1

Yhdistetyn tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle