Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pellisen nälkä ei aivan riittänyt maailmancupin finaalilaskuissa

 
Pellisen nälkä ei aivan riittänyt maailmancupin finaalilaskuissa

Freestylen maailmancupissa ski crossin toinen osakilpailu päättyi jälleen sveitsiläisjuhliin, kun Michael Schmid otti jälleen osakilpailuvoiton Italian San Candidossa.

Tiistain toisessa maailmancupin osakilpailussa suomalaismenestyksestä vastasi Jouni Pellinen. Sunnuntaina epäonnistunut Pellinen lähti sisuuntuneena kilpailuun ja oli aikalaskujen 15:s.

”Parempi oli päivä tänään, kun pääsi crossia laskemaan. Mutta toisaalta kyllä jäi hampaankoloon, jos ei pääse ihan loppuun saakka. Päivän eka lähtö oli aika helppo, alun starttitaistelun jälkeen pääsin laskettelemaan kakkosena maaliin”, Pellinen kertoi.

Toisessa erässä taso oli jo kovempi ja Pellinen jäi startissa muista jälkeen.

”Pääsin kuitenkin ihan ok mukaan kisaan, mutta sitten olin huonolla ajolinjalla vähän kiilattuna, ja siitä sitten ajauduin ulos. Sen jälkeen ei oikeastaan ollut enää mitään tehtävissä”, Pellinen jatkoi.

Kilpailun voittajakaksikko Schmid ja Norjan Audun Grönvold olivat myös aikalaskujen kaksi parasta. Kolmanneksi laski tänään Sveitsin Conradign Netzer.

Muut suomalaiset jäivät aikalaskuihin sijoittuen seuraavasti: Samu Ruoppa 41:s, Tuomas Karhumäki 52:s ja Juha Haukkala 62:s.

Suomen crossimaajoukkue matkustaa kotiin huomenna keskiviikkona. Freestylen maailmancup jatkuu ski crossin osalta jo tammikuun 4. päivänä Itävallan Oberndorfissa. Joukkue matkustaa Itävaltaan 2.1.

Kumparelaskijat avaavat uuden vuoden 8.–9.1.2010 Kanadan Calgaryssa.

Freestylen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle