Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tanja Poutiainen hyvillä mielin takaisin kilpailuissa

 
Tanja Poutiainen hyvillä mielin takaisin kilpailuissa

Tanja Poutiaisen paluukilpailu alppihiihdon maailmancupiin Itävallan Lienzin suurpujottelussa ei sujunut aivan totutulla tavalla. 14. sija ei Poutiaista tyydyttänyt, mutta tiistain pujotteluun rovaniemeläinen lähtee puhtaalta pöydältä.

”Tuntuu hyvältä olla takaisin kilpailemassa ja laskeminenkin tuntui kivalta. Selän tai minkään muun kanssa ei ollut mitään ongelmia, joten ne huolet ovat mennyttä elämää. Tulos ei vaan ollut sellainen kuin olisin odottanut”, Poutiainen kertoi.

”Itsestä tuntui, että kauheasti olisi ollut hinkua ja yrittämistä, mutta en tiedä jäikö siinä sitten rentous laskuista puuttumaan. Kisatauko voi myös omalta osaltaan vaikuttaa ja ei tällä tasolla noin vaan lasketa kärkeen, taso on kuitenkin sen verran kova.”

Lukuunottamatta sunnuntain vapaita harjoituksia Poutiainen on ollut lumella viimeksi 20. joulukuuta. Suomessa pidetyn hyvän harjoitusjakson jälkeen Poutiainen lähti hyvällä itsevarmuudella Lienziin.

”Samanlaisilla mietteillä huomisen kilpailuun. Tämä kisa on jo unohdettu ja taistelutappara kaivettu esille. Sukset vaihtuvat lyhyempiin ja pujotteluharjoituksen jälkeen tämän päiväinen on nollattu pois mielestä. Pujottelu on hyvässä hanskassa, kisa on tietenkin aina kisa, mutta jos tämän päivän treenien kaltaisen suorituksen tekee, niin sillä pitäisi olla korkealla”, Poutiainen summasi.

Alppihiihdon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle