Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomi törmäsi Igor Bobkoviin

 
Suomi törmäsi Igor Bobkoviin

Suomen alle 20-v. maajoukkue pelasi toisen ottelunsa Kanadan MM-kisoissa Venäjää vastaan ja hävisi ottelun 0-2 (0-1, 0-1, 0-0). Suomi pelasi kuitenkin erittäin hyvän ottelun ja voitti Venäjän kaikessa muussa paitsi maalinteossa.

Tuskin koskaan on Suomi hallinnut ottelua Venäjää vastaan niin selvästi kuin tässä ottelussa, oli monen paikalla olleen kommentti. Maalivahtien torjunnat olivat Suomi Joni Ortio 17, Venäjä Igor Bobkov 46.

Päävalmentaja Hannu Jortikan mukaan tällaisellä hallinnalla on kyllä peli voitettava, hänen mukaansa Suomelta puuttui "äijäosasto" maalinteossa. Maalille meno ei ollut näissä peleissä vaadittavalla tasolla. Myös Venäjän maalivahdille täytyy antaa tunnustus, han oli sekä taidolla etta tuurilla aina kiekon tiellä.

Turnauksen jatkon kannalta joukkueen loukkaantumiset ovat ikävä asia, tästä ottelusta olivat poissa Aleksi Laakso ja Matias Sointu loukkaantumisten vuoksi, lisäksi Jere Sallinen joutui jättämään ottelun kesken.

Suomen parhaana ottelussa palkittiin Teemu Hartikainen, jonka mukaan joukkue pelasi hyvän ottelun ja taisteli pisteistä loppuun saakka. Vaikka tappio tulikin, tämä antaa Hartikaisen mukaan uskoa jatkopeleihin kunhan jatketaan samaan malliin maalintekoa tehostaen.

Suomella on tiistaina välipaivä, keskiviikkona vastassa on Itävalta.

Jääkiekkoliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle