Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Janne Happonen palaa kotiin harjoittelemaan

 
Janne Happonen palaa kotiin harjoittelemaan


Kai Kovaljeff täydentää joukkuetta uuden vuoden kisasta eteenpäin

Janne Happonen karsiutui kilpailusta ja palaa tänään 29.12. kotimaahan harjoittelemaan. Mäkiviikon Garmisch-Partenkirchinin osakilpailusta eteenpäin Suomen joukkuetta täydentää Kai Kovaljeff.
Päävalmentaja Janne Väätäinen kertoi Janne Happosen kotiinpaluupäätös tehtiin parhaiden harjoitusolosuhteiden varmistamiseksi Happoselle.
- Janne Happosen kanssa päädyttiin eilisen karsinnan jälkeen siihen ratkaisuun, että tässä kohtaa selkeästi paras ratkaisu on, että hän lähtee kotiin harjoittelemaan. Happonen tekee paluun maailmancupiin kun valmiudet ovat paremmat talvea kokonaisuutena ajatellen. Tänne jääminen ei olisi ollut hyvä ratkaisu. Harjoitusmahdollisuudet kiertueella ovat rajalliset, ja kotipaikalla paremmat mahdollisuudet löytää hyppyvire, totesi Väätäinen.

- Kai Kovaljeff on puolestaan esittänyt continental cupissa hyviä otteita ja uhkuu näytönhaluja päästä myös maailmancupiin. Kai Kovaljeff ansaitsee tässä kohtaa mahdollisuuden tulla kilpailemaan ja katsomaan mihin rahkeet riittää mäkiviikolla, kertoi Väätäinen Kovaljeffin valinnasta joukkueeseen. 

Mäkihypyn tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle