Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

USA kaatoi Nuoret Leijonat puolivälieräottelussa

 
USA kaatoi Nuoret Leijonat puolivälieräottelussa

Suomen Nuoret Leijonat hävisivät ratkaisevan puolivälieräottelun USA:lle lukemin 6-2. Päävalmentaja Hannu Jortikan mukaan joukkueelle oli ennen ottelua painotettu, että pelissä on vain voitettavaa. Alku oli kuitenkin tyrmistyttävä ja joukkueen hermoillessa USA pääsi melko nopeasti 2-0 johtoon.

Joukkueen lataus meni jostain syystä yli, ja omasta tasosta jäätiin nyt kauas. Rasitus on Leijonilla toki ollut kova, sillä nyt pelattiin jo viides kova kansainvälinen ottelu seitsemän päivän sisään. Laukaisutilasto voitettiin jälleen selvästi, kuten kaikissa aiemmissakin otteluissa, mutta tällä kertaa todellisiin maalipaikkoihin päästiin huomattavasti harvemmin kuin esimerkiksi Venäjä-ottelussa.

On myös rehellisesti tunnustettava se, että USA oli tänään vahva ja sen kärkipelaajat olivat Suomen vastaavia edellä. Suomen maaleista vastasivat Eero Elo ja Iiro Pakararinen ja joukkueen parhaana palkittiin Pekka Jormakka.

Kaikki energia kerätään nyt kuitenkin viimeiseen otteluun Venäjää vastaan, jossa panoksena on turnauksen viides sija.

Jääkiekkoliiton tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle