Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jukka Leino palaa kilparinteille Zagrebin pujottelussa

 
Jukka Leino palaa kilparinteille Zagrebin pujottelussa


Suomen alppihiihtomaajoukkueet ovat suunnanneet uuden vuoden vaihteen jälkeen katseensa kohti legendaarisia Zagrebin pujottelukisoja. Kroatiassa kilpailevat naiset 3. päivä ja miehet 6. päivä tammikuuta.

Naisten joukkueeseen on tehty pieniä muutoksia edellisistä Lienzin kilpailuista. Tanja Poutiaisen ja Sanni Leinosen lisäksi Zagrebissa starttaa Tii-Maria Romar. Romar on hyvässä pujottelukunnossa, josta kertoo kaksi FIS-pujotteluvoittoa Ruotsin Sundsvallissa joulukuun lopussa.

Andreas Romar saa miesten joukkueeseen seurakseen kokeneen Jukka Leinon, jonka polvi on Levin maailmancupin aikaan sattuneen loukkaantumisen jälkeen laskukunnossa. Miesten joukkueen valmentajan Janne Haaralan mukaan Leinon osallistuminen Zagrebin pujotteluun 6. päivä tammikuuta on erittäin todennäköistä.

”Ennen uutta vuotta olemme harjoitelleet Itävallassa ja eletään kovasti siinä uskossa, että Leino pystyy starttaamaan Zagrebissa Romarin seurana. Harjoittelussa pääpaino on ollut suurpujottelussa, mutta usko on kova, että Jukan polvi kestää myös pujottelun tuomat rasitukset”, Haarala totesi.

Zagrebin kilpailun jälkeen Suomen miesten joukkue suuntaa kohti Adelbodenin kilpailuja. Sveitsissä ohjelmassa on suurpujottelu 9. ja pujottelu 10. tammikuuta. Naisten valkoinen sirkus suuntaa suomalaisten osalta Zagrebin kilpailun jälkeen kohti Itävallan Flachauta, jossa on ohjelmassa pujottelu 12. tammikuuta.

Zagrebin pujottelut lähetetään suorana MTV3:n ja Eurosportin kanavilla. Sunnuntain naisten kilpailu alkaa kello 10.35 ja toinen kierros on vuorossa kello 13.10 alkaen. Miesten pujottelu keskiviikkona kilpaillaan iltavalaistuksessa kello 16.05 alkaen.

Alppihiihdon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle