Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Johnny Spillane voitti Oberhofin sunnuntain kilpailun – Janne Ryynänen 11.

 
Johnny Spillane voitti Oberhofin sunnuntain kilpailun – Janne Ryynänen 11.
Päivän mestari sunnuntaina 3.1.2010 Saksan Oberhofissa käydyssä yhdistetyn maailmancupin gundersen-kilpailussa oli Johnny Spillane (USA).

Yhdistetyn mäkiosuudella nähtiin erinomaiset onnistumiset Janne Ryynäseltä ja Anssi Koivurannalta, molempien hypyt kantoivat 134 metriä. Ryynänen voitti mäkiosuuden ja Koivuranta oli kolmas. Johnny Spillane kiilasin suomalaiskaksikon väliin ja pääsi toisena ladulle. Spillane jätti muun ryhmän hiihto-osuudella jo ensimmäisten kilometrien aikana ja vei kilpailun voiton selvällä erolla. Janne Ryynänen oli päivän paras suomalainen hiihto-osuuden jälkeenkin, vaikka joutui taipumaan kärkitaistelusta. Ryynänen sijoittui kilpailussa 11:nneksi. Anssi Koivuranta ja lauantain mestari Hannu Manninen jäivät kärkikamppailusta raskaassa lumisateisessa kelissä ja hiihtosuksen voitelun epäonnistuttua. Manninen oli lopputulosten 17., Koivuranta 18. ja Jaakko Tallus 22.
Päävalmentaja Kimmo Savolainen oli tyytyväinen päivän mäkiosuuteen, mutta harmistunut hiihto-osuuden takkuisuuteen.

- Meillä oli hyvä mäkiosuus tänään, siihen voi olla tyytyväinen. Valitettavasti hiihtosuksen voitelussa tuli samanlainen pettymys kuin Ramsaussa. Koivurannan ja Mannisen suksi ei kulkenut tässä kelissä mihinkään. Kyllä se päivä taas tulee kun molemmat osuudet toimii, totesi Savolainen kilpailun jälkeen.

Tuloskooste
FIS yhdistetyn maailmancup 2009-10
3.1.2009 Oberhof GER HS 140/10,0 km
1. Johnny Spillane USA 28.13,3
2. Felix Gottwald AUT +30,8
3. Björn Kircheisen GER +39,1
11. Janne Ryynänen +1.19,8
17. Hannu Manninen +1.43,2
18. Anssi Koivuranta +2.11,4
22. Jaakko Tallus +3.13,0

Yhdistetyn tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle