Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomen kumparemaajoukkue vaaratilanteessa Arlandassa

 
Suomen kumparemaajoukkue vaaratilanteessa Arlandassa

Suomen kumparelaskumaajoukkueen oli tarkoitus matkustaa Kanadan Calgaryyn valmistautumaan perjantaina jatkuvaan maailmancupiin. Joukkueen matka oli pysähtyä kokonaan Tukholman Arlandaan, kun välilaskun jälkeen nousukiidossa olleen koneen moottori syttyi tuleen ja lento keskeytyi.

”Moottori syttyi ja onneksi kapteeni reagoi nopeasti ja iski jarrut pohjaan. Olisi voinut käydä huonomminkin”, joukkueen valmentaja Pekka Lehtikallio kertoi.

Korvaava kone järjestyi, mutta puolentoista tunnin viivästys aiheutti joukkueen myöhästymisen jatkolennoilta. Matkasuunnitelma muuttui ja joukkue joutuu lentämään Houstoniin Texasiin, josta matka jatkuu Calgaryyn.

”Alkuperäisen aikataulun mukaan meidän piti olla Calgaryssa tiistaiaamuna Suomen aikaa. Nyt olemme perillä vasta keskiviikkoaamuna, ja vuorokausi häviää palautumisesta aikaeroon”, Lehtikallio jatkoi.

Perjantaina 8. tammikuuta maailmancupissa kilpailevat Tapio Luusua, Mikko Ronkainen, Arttu Kiramo ja Harri Kyllönen. Valmentajina toimivat Pekka Lehtikallio, Lauri Lassila ja Mikko Patrikainen.

Freestylen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle