Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pellinen ja Haukkala sortuivat virheisiin ski crossin maailmancupissa Itävallassa

 
Pellinen ja Haukkala sortuivat virheisiin ski crossin maailmancupissa Itävallassa


Itävallan St. Johann – Oberndorfissa lasketussa ski crossin maailmancupissa eiliset aikalaskujen kärkimiehet pitivät pintansa myös finaaleissa. Voittoon laski Saksan Simon Stickl ennen Yhdysvaltain Daron Rahlvesia. Päivän kilpailun suurin yllättäjä oli aikalaskujen 25:s, mutta tänään kolmanneksi laskenut Kanadan David Duncan.

Suomalaiset putosivat kilpailusta ensimmäisellä kierroksella. Huonot lähtöportit eivät tasoittaneet tietä, vaikka Jouni Pellinen pääsikin omassa erässään heti startin jälkeen toiseksi.

”Oma moka oli. Jätin startin jälkeen toisessa käännöksessä ”oven” auki ja sieltä härskisti kaveri tuli suoraan nilkoille. Pääsin kuitenkin takaisin radalle, mutta eipä ollut mitään tehtävissä. Kilpailu kovenee ja kovempia kundeja on laskemassa”, Pellinen kertoi.

Juha Haukkala jäi startissa muista eränsä laskijoista, kun suksi jäi kiinni ennen ensimmäisiä aaltoja. Haukkalan sijoitus oli lopulta 32. ja Pellisen 26.

”Hyvä, että hengissä ollaan. Rata oli aika erilainen ja jäädytetty. Ranskassa onneksi pääsee laskemaan kunnon crossia”, Haukkala sanoi.

Ski cross -joukkue matkustaa huomenna keskiviikkona Ranskaan, jossa maailmancup jatkuu perjantaina 8. tammikuuta aikalaskuilla. Lauantaina 9. päivänä vuorossa ovat finaalilaskut.

Freestylen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle