Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Adelbodenin suurpujottelu keskeytettiin sakean sumun takia

 
Adelbodenin suurpujottelu keskeytettiin sakean sumun takia

Miesten maailmancupin kilpailu Sveitsin Adelbodenissa on keskeytetty. Kilpailua ei tulla laskemaan loppuu lauantaina. Suomen miehistä Jukka Leino ehti laskea oman ensimmäisen kierroksen suorituksensa. Kilpailu keskeytettiin juuri ennen Andreas Romarin laskuvuoroa.

Leinon sijoitus oli 34. kun 58 laskijaa oli suorittanut ensimmäisen kierroksen laskunsa. Leino jäi kilpailua johtaneesta Italian Davide Simoncellistä 2.51 sekuntia.

”Puhetta on ollut, että suurpujottelu laskettaisiin maanantaina, mutta mitään virallista tietoa asiasta ei ole vielä tullut”, Janne Leskinen kommentoi Adelbodenista.

Sunnuntaina Adelbodenissa lasketaan pujottelukilpailu. Kilpailu alkaa kello 11.30 ja se televisioidaan suorana MTV3 MAX:lla ja Eurosportilla.

Suomen naisten joukkueen Sanni Leinosen suunnitelmissa oli osallistua sunnuntaina maailmancupin super-g kilpailuun Itävallan Haus im Ennstalissa. Leinonen on kuitenkin sairastunut flunssaan, joten kauden ensimmäinen startti super-g:n maailmancupissa jää väliin.

Alppihiihdon tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle