Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ski cross finaali siirtyi sunnuntaille Les Contamines´ssa

 
Ski cross finaali siirtyi sunnuntaille Les Contamines´ssa

Suomalaiset crossilaskijat Jouni Pellinen ja Juha Haukkala joutuvat jännittämään huomiseen saakka ja odottamaan Ranskan osakilpailun finaalilaskuja. Ympäri Keski-Eurooppaa vallinnut huono sää esti tänään laskemisen Les Contamines’ssa.

Eiliselle suunnitellut aikalaskut siirtyivät lauantai aamulle. Pellinen laski erinomaisesti ja oli aikalaskujen 7. vain reilun sekunnin voittaja Michael Schmidille (SUI) hävinneenä. Hyvän aikalaskusijoituksen vuoksi Pellinen saa valita ensimmäisenä erässän lähtöportin. Tämä takaa hyvät mahdollisuudet jatkopaikkoihin. Toiseksi aikalaskuissa selviytyi Kanadan Christopher Delbosco ja kolmanneksi Sveitsin Armin Niederer.

Haukkalalle sattui aikalaskussa virhe, mutta siitä huolimatta hän selviytyi finaaliin päätyen sijalle 30. Muut suomalaiset karsiutuivat: Samu Ruoppa oli 48:s ja Tuomas Karhumäki 49:s.

Huomenna sunnuntaina 10.1. finaalilaskut alkavat klo 11 Suomen aikaa.

Freestylen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle