Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomi haastaa Unkarin

 
Suomi haastaa Unkarin

Suomen futsalmaajoukkue kohtaa tiistaina Debrecenissä EM-kisoihin valmistautuvan Unkarin. Ottelu alkaa Suomen aikaa kello 19.00.

Huolellisuutta maalipaikkoihin

Suomi ja Unkari kohtaavat toistamiseen heti keskiviikkona. Kotijoukkueelle maaottelut ovat kenraaliharjoitus ensi viikolla maassa pelattaviin EM-kisoihin.

- Unkari pelaa teknistä ja nopeaa peliä. He ovat aika nopealla tossulla liikkeellä ja pelissä yhdistyy vauhti ja taito. EM-kisoissa heillä on edellytykset edetä vaikka kuinka pitkälle, Suomen päävalmentaja Jouni Pihlaja analysoi tulevaa vastustajaa.

- Heitä vastaan on hyvä pelata, sillä siinä varmasti huomaa tehneensä hommia. Helpolla ei tule pääsemään.

Suomi pelasi edelliset maaottelunsa joulukuun lopussa Latviaa vastaan. Tuplamaaottelussa molemmat joukkueet voittivat kertaalleen. Nyt vastus kuitenkin kovenee, mutta Pihlaja tietää eväät Unkarin kaatamiseen.

- Ihan pohjalta me lähdemme liikkeelle. Maalivahtipelin pitää toimia hyvin ja puolustuspelaamisen pitää olla tiukkaa ja tiivistä. Maalipaikat pitää käyttää huolellisesti hyväkseen ja meidän pitää uskoa omaan peliin.

- Myös vastahyökkäykset tulevat varmasti olemaan isossa roolissa. Emme lähde kuitenkaan peruuttelemaan, vaan vastahyökkäyksiin pitää enemmänkin olla valmiudet koko ajan.

Päävalmentajan mukaan futsalmaajoukkue on ottanut isoja harppauksia eteenpäin viime vuosien aikana.

- Meidän pallollinen pelaaminen on kehittynyt paljon ja se on tärkein asia koko maajoukkueen pelityylissä. Vastahyökkäyksiin ei voi luottaa kuin hetkittäin. Tämä pallollinen ja palloton pelaaminen on kaikista tärkein asia, millä pystymme saamaan tulosta aikaiseksi.

Suomi ja Unkari kohtaavat tiistaina siis Debrecenissä. Keskiviikkona joukkueet kohtaavat toistamiseen, jolloin peli pelataan Nyíregyházassa. Molemmat ottelut alkavat Suomen aikaa kello 19.00.

Suomen joukkue Unkaria vastaan:
1 Matias Sarelius, GFT
2 Panu Autio, GFT
3 Ville Lindgren, GFT
4 Teemu Terho, GFT
5 Juha-Pekka Torvinen, Ilves FS
6 Jaakko Laitinen, Mad Max
7 Jani Modig, GFT
8 Joni Pakola, Mad Max
9 Joonas Laurikainen, TPK
10 Jarkko Reinikka, PoPa
11 Risto Salmi, GFT
12 Juha Ojanperä, Mad Max
13 Pekka Sihvola, GFT
14 Antti Teittinen, Ilves FS

Futsalin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle