Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Alpe d’Huezin crossifinaali peruttiin kovan lumisateen vuoksi

 
Alpe d’Huezin crossifinaali peruttiin kovan lumisateen vuoksi

Eilen tiistaina upeasti ski crossin maailmancupissa itsensä finaaliin taistelleet Juha Haukkala ja Jouni Pellinen joutuivat pettymään tänään, kun finaalilaskut peruttiin Ranskan Alpe d’Huezissa. Rankka lumisade toi radalle liikaa lunta, eikä laskeminen olisi enää ollut turvallista.

”Lunta tuli aika reilusti. Joukkueet kävivät yhteistyössä kilpailunjärjestäjien kanssa tilanteen läpi, jonka jälkeen päätettiin, että aikalaskujen tulokset jäävät voimaan, eikä finaalia lasketa”, ski cross -joukkueen valmentaja Heikki Kervinen kertoi Ranskasta.

Haukkala (9.) ja Pellinen (12.) odottivat innolla taistelua mitaleista Alpe d’Huezissa, sillä kaksikko oli onnistunut hyvin aikalaskuissa ja rata oli molemmille mieleinen.

”Harmillista, koska rata olisi kyllä sopinut meidän joukkueelle enemmän kuin hyvin. Paljon muotoa sisältävällä ja vähemmän niin sanottua teknistä kääntämistä korostavalla radalla olisi varmasti kaksikolla ollut sanansa sanottavana”, Kervinen jatkoi.

Pellinen on tällä hetkellä maailmancupissa sijalla 18. ja Haukkala 23. Maailmancupia johtaa Sveitsin Michael Schmid.

Ski cross -joukkue matkustaa nyt pikavisiitille Suomeen ennen seuraavia maailmancupin osakilpailuja Kanadassa. Blue Mountainin kilpailut alkavat tiistaina 19.1. aikalaskuilla. Finaalit kilpaillaan keskiviikkona 20.1.

Freestylen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle